L

Er
12 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Garenada oyunlar gözükmüyor
Dota 1 , troll and elves , castle td gibi mapleri unutamadığım için wow frozen thronu yükledim. garena plus yükledim. garena plusta lan butonu çıkmayınca vpn ile rus ip si üzenden bağlandım lan butonu çıktı. girdim wow u seçtim dolu bir rus odasına girdim oyunu başlattı. fakat hiçbir oyun gözükmüyor. lobbyde yeni oyunlar kuruluyor fakat ben hiçbirini göremiyorum . çözümü bien arkadaşlar yardımcı olailirmi yada garena dışında yeni platform önerebilirler mi ?
L
10 yıl
Amazondan yada Ebaydan Kulaklık ve Fare Satın Almak İstiyorum Yardım Edermisiniz
Merhabalar ben Amazondan yada Ebaydan kulaklık ve fare satın almak istiyorum bunun bir sürü ayrıntısı gümrük işi falan varmış diyorlar bana yardımcı olurmusunuz ?
L
10 yıl
Ses sistemi önerisi
Merhaba arkadaşlar ben ses sitemi almayı düşünüyorum.Kaliteli müzik dinlemek,film izlemek ve oyun oynarken surround ses istiyorum.Daha önceden logitech z-906 istiyordum fakat bu konular hakkinda pek bilgim yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1000-1500tl arası.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.