B

Yüzbaşı
04 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Aöf sağlık yönetimi
Bu sene üniversitede 3. Senemdeyim. Açıktan da sağlık yönetimi okumak istiyorum. Kayıt yaptırabilmek için 3 sene önceki üniversite sınavı puanım geçerli olur mu yoksa bu sene tekrardan suınava girmem mi lazım?
B
5 yıl
TYT 64.25 NET 21.5 AYT OBP 71(KIRIK) KAÇ K GELİR
Sizce sayısalda kaç k gelir?
B
6 yıl
Ben bunu ödemek zorunda mıyım?
Bugün mobil uygulamasından bana özel kısmına tıkladım hali hazırda faturalı tarifem kamu 10gb ve 39tl. Yıllar devam kampanyası adlı bir kampanya vardı tıkladım taahhüt halinde paketin 39 yerine 29 olacağı yazıyordu bende kendi tarifemin böyle olacağını düşünüp aldım. Ama öyle değilmiş bana ekstradan 10 gb internet verdi. Hemen iptal ettim ama 29 tl faturama yansımış bile. Ben bu parayı ödemek zorunda mıyım değilsem nasıl iptalini gerçekleştirebilirim?
B
6 yıl
İzmir otogardan havaalanına nasıl gidebilirim?[ACİL]
Cuma günü saat 14.40 da İstanbul'a uçağım var. Aydın'da okuyorum. Saat 1 gibi otogara inmiş olacağım ama havaalanına nasıl gideceğimi bilmiyorum.
İzmirim kartım yok o yüzden eshotla gidemem. Kamilkoç servisi var dediler ama izmir otogarı arıyorum arıyorum adamlar açmıyor. Nasıl gidebilirim en kısa ve en ucuz yolla havaalanına?
(Havaşa bin diyecek olanlar vardır. Cuma sınavım var o yüzden havaşa yetişemiyorum)
B
6 yıl
Tıpta yatay geçiş
Şuan Adnan Menderes Üniversitesi tıp dönem 1 im. Geçmek istediğim yer meram tıp yerleştirmede 0.5 puan ile kaçırdım. Acaba ortalamamı kaçta tutmam gerekir ki geçebiliyim?
Yapan veya bilgili olanlar yorum yazarsa sevinirim
B
6 yıl
Eski sevgilimle tekrardan konuşmaya başladım
Merhabalar ben aydın tıp 1. Dönem öğrencisiyim.
Bu yıl lys zamanı bir kızla tanıştık ve sevgili olduk. Zaman ilerledi aynı üniversiteye gidemeyeceğimizi görmeye başladık ve bu yüzden terk etti beni peki dedim geçtim. Üzerinden 4 ay geçti ve mesaj geldi sensiz yapamıyorum diye.

Arkadaşlarımla konuşmuş. Arkadaşlarım cidden yalan söylemiyor diyorlar ama benim pek inanasım gelmiyor artık benimle uzaktan ilişki yürütebilirmiş 6 sene beni bekleyebilirmiş. Kafam çok karışık.

Tekrardan eski olayların yaşanmasından çok korkuyorum aramızda 600 km var ayda 1 memlekete geri dönüyorum anca o zaman görüşebiliriz. Yaşanmışlıkları olanları böyle bir şey yaşayanları yoruma bekliyorum.
Teşekkürler
B
7 yıl
\u003e
Adnan menderes üniversitesini kazananlar bu konuda toplanalım bölümleride yazalım
B
7 yıl
\u003eWP GRUBU KURULDU
Adnan menderes üniversitesini kazananlar bu konuda toplanalım bölümleride yazalım
Tıp fakültesindeyim
Wp grubuna katılmak isteyenler özel mesaj atsın bana :D
B
7 yıl
Waplog isimli uygulama kusacam help
İndiriyim bi fake hesap açıyım dedim anında mesaj geldi 10 dk içinde 100 mesaj aldım atanların çoğu 40 50 yaşındaki yolda gördüğümüz dayılar şeyini çekip atanlar falan oluyo psikolojim bozuldu lan resmen bu ülkede kız olmak hakkatten zormuş beyler. Abazalık olurda bu kadar mı olur be
B
7 yıl
Adnan menderes tıpta okuyan kimse yok mu??
Aydın adnan menderes üni hakkında bilgilendirecek kimse mi yok arkadaş forumda
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.