Y

Er
03 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
5 yıl
Tıp Okul Uzamasi
Merhaba, çapa tıp fakültesi'nde 4. Sınıfta okuyan bir arkadaşım bir dersinden devamsızlıktan kaldığı için tekrar alamayacağını, okulunun uzayacagini söylemişler. Bu duruma farklı bir çözüm bulmak mümkün mü? Yaz okuluna misafir ogrenci kabul eden tıp fakülteleri var mi veya ilgili dersi yurtiçi veya yurtdışında almanın yaz okulundan baska bir yolu var mı?
Y
5 yıl
Özyeğin Tam Burs
TM'de 9600 sıralama ile Girişimcilik'e dahi yerleşemedim, geçen seneki taban sıralaması 25k. Özyeğin eşit ağırlık bölümlerini tam burslu kazananlar kaçla kazandınız? Veya benim gibi yerleşmeyi beklediği halde yerleşemeyen arkadaşlar kaçla kaçırdınız?
Y
6 yıl
Özel Üniversiteler Hakkında
Arkadaşlar merhaba, ben bu sene geçimimi sağlayabilecek kadar burs veren bir özel üniversiteye yerleşip orada tekrar hazırlanmak istiyorum. Merak ettiğim nokta şu, eğer bir sene sonra ayrılmak istediğimi söylersem o zamana kadar verdikleri bursları/ eğitim ücretini vs talep etme hakları var mı?
Y
6 yıl
TM\u003e 96 TYT 49 AYT
Diploma puani 87, Sıralamam kac gelir tahmini? 10kolur muyum?
Y
6 yıl
TM kaç k gelir?
Tyt 96
Ayt 49
TM sıralamam 5k gelebilir mi?
Y
6 yıl
TÖDER\u0027DE KAÇA DENK GELİR?
Mayıs TÖDER'ini kaçırdığım için kendim çözdüm ve netlerim şöyle gelidi:
Türkçe: 35
Sosyal: 18,75
Matematik: 37,5
Fen: 16,25
https://www.universitetercihleri.com/yks-tyt-ayt-puan-hesap a göre TYT puanım da 460. Bu hangi sıralamaya yakın olur?
Y
6 yıl
Malum hoca matematik takas
Detaylar ozelden. Telegram yukleyin oyle yazin
Y
6 yıl
Silinsin
.
Y
6 yıl
Anadolu Bursiyerleri Başvuru Sorunu
Arkadaşlar Anadolu bursiyerleri başvurusu icin siteye girdiğimde burayahttps://kuick.service-now.com/anadolubursiyerleri yönlendiriyor ama üyelik oluşturma penceresini göremiyorum hiçbir yerde. Yardımcı olabilecek biri var mi?
Y
6 yıl
Töder PDF
Mart ayında yapılan töder'in pdf i var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.