R

Teğmen
25 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Polinom sorusunun cevabı
Polinom sorusunu çözen var mı? P(4)=?
R
5 yıl
52500 1.2 twinport essentia opel corsa
52500 1.2 twinport essentia opel corsa Manuel 30.000 kmde değişensiz alınır mı?
R
5 yıl
Egzoz emisyon ölçümünden kaldım. Yardım!
Arkadaşlar 1995 model c180 aracım var ve 1 yıldır yeni araba aldığım için pek kullanmıyorum. Ara sıra çalıştırıp tur atıyordum. Araç muayene zamanı geldiği için tüvtürke gittim ve egzoz emisyondan kaldım. Bugün egzozcuya gittim ve katalitik konvertörü değiştirmek gerektiğini ve 600 tl olduğunu söylediler. Bunu uygun şekilde nasıl çözebilirim. 1 ay çalışmamış arabayı götürmem nedeniyle olmuş olabilir mi? . Dışardaki egzoz muayenesi yapan yerlerden geçebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
R
7 yıl
Yarın alınacak yardım lütfen!
2009 c180 fascination 140.000kmde. 80bin tlye. Ne diyorsunuz?
R
7 yıl
Yusuf Erdoğan transferi
Yusuf erdoğan için 1.5milyon euro konuşuluyor. Siz de rahatsız olmuyor musunuz benim gibi? Trabzonu ihya etmeye çalışmak mı görevimiz ? Eğer bu transfer olursa Ahmet Nur Çebi hakkında olumlu düşüncelerim tamamen yok olacak.
R
7 yıl
park halindeki araçlarla kaza (zincirleme)
bugün opel astra bir araç benim park halindeki araca vurdu. benim araç da öndeki araca vurdu. herhalde vuran adam panikle arabayı geri çekmiş. ondan sonra fotoğraf çekmiş,gitmiş (kaçmış da olabilir ama çevredekiler aracın plakasını almış). benim önümdeki aracın sahibi polisi aramış .olay yeri terk olarak ben yokken tutanak tutulmuş. vuran araç sahibiyle konuştuk. ben suçu üstleniyorum tutanak tutalım diyor ama trafik biz tuttuk geçerli olmaz diyor. vuran aracın kaskosu sigortası var söylediğine göre. benim kaskom yok. benim bu durumda ne yapmam lazım? 3araç sahibi olarak tutanak tutalım mı. olay yeri terk diye karşı aracın sigortası benimkini ödememezlik yapar mı? nasıl çözebilirim bunu en kısa şekilde?
R
7 yıl
1950 tlye tr garantili g5
1950 tlye tr garantili g5 alınır mı arkadaşlar ? g4 rezaletini görmezden gelerek fikir verirseniz daha faydalı olur benim için
R
8 yıl
750-800 tl\u0027ye cihaz önerisi
samsung galaxy on7
general mobile gm5 plus
lg k10
sony xperia m4 aqua

hangisini tercih etmeliyim? başka öneriniz varsa yazabilirsiniz acil alacağım.
R
8 yıl
mustafa pektemek - umut bulut takası
Beşiktaşlı taraftarların yüzünü görmek istemediği Mustafa ile Galatasaray taraftarının tahammülünün olmadığı Umut Bulut takas olursa, en azından 1 sene oyuncuların yüzleri yeni olduğu için taraftarlardaki negatif enerji azalır. 1 sene geçmeden bu oyunculara toplu ıslık olmaz vb. oyuncular da biz de rahatlarız. Mali yönden değişen bir şey olmaz çünkü bu keneler oturup para kazanmaya alışıklar. Beşiktaş taraftarı olarak, Gs Umut'u vermek istemeyip Olcan'ı vermek isterse onu da kabul ederiz. Tribünlerde barış,kardeşlik ve huzur artar; küfür ve gerginlik azalır. Pfdk'ya 2 kulüp daha az para öder.
R
8 yıl
salvatore sirigu
Arkadaslar cogunuz ospinayi istiyorsunuz biliyorum ama sirigu bu sene trapp'in gelmesiyle psg'de yedek kaldi. Ayrica 3.kalecileri var. Gecen sene sirigunun yedegiydi. 3 kalecileri oldugu icin siriguyu bize verme ihtimalleri var diye dusunuyorum. Siriguyu sagda solda yazin da gundem olussun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.