T

Yüzbaşı
12 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 ay
Ufak ve hafif dizüstü bilgisayar önerisi?
herkese selamlar.

önceki çalıştığım yerde macbook (13.3 inç) kullanmaya alıştım. şimdi laptop almam gerekiyor ancak macbook alamıyorum, malum fiyatları uçmuş vaziyette.

aradığım hafif ve küçük olması şöyle ki 14 inç boyutunda, maksimum 1.5 kg, 8 gb ram özelliklere sahip şekilde, dilekçe yazımı, word programları için kullanacağım için performans ve ekran kartı çok önemli değil.

Örneğin Lenovo IdeaPad Flex 5 hoşuma gitti ama 4gb ram olması endişe ettirdi.https://www.amazon.com.tr/dp/B09LMPCQ13?ref_=cm_sw_r_apin_dp_M7M67FKPJFQG8TB4QMGC

bu doğrultuda yakın zamanlarda almış olduğunuz önerebileceğiniz uygun fiyatlı (maksimum 12 bin ₺) laptoplar varsa çok sevinirim.
T
3 yıl
Xbox One-One S kolunu Series S’te kullanan var mı?
Arkadaşlar nette 250-300 TL civarı xbox one-one s kolları görüyorum. Sizce alayım mı malum çalıştırabiliyormuş? Oynanışta bir fark yaratır mı? Bazı nesilleri çalıştırmadığı yazıyor nette? Kullanan varsa yazabilir mi?
T
3 yıl
Eylül veya Ekim ayındaki bedelli askerlik için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar iyi günler, bu ay okulum bitiyor. Avukatlık stajımı başlatmadan önce askerliği aradan çıkarmak istiyorum. Eylül ayındaki bedelliyi yapabilmek için ne yapmalıyım? İşlemler nedir, şimdiden başvurmalı mıyım, eylül ayını kaçırdım mı yoksa? Bir de üniversiteyle bağımın bitmesi mi gerekiyor çünkü çok geç bitiriyor bizim okul, mezuniyet belgesini almalı mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Ayrıca arkadaşlar, e-devlet üzerinden mi yapıyoruz başvuruları?
T
3 yıl
38K Sayısal Sıralama, Diş Hekimliği önerileri? (Medipol vs.)
Arkadaşlar merhaba, kardeşim için soruyorum. Medipol İstanbul %50 ve Medipol Ankara %50 geliyor. İstanbul'dakinin yeri ters gibi duruyor. Ankara'daki ise yeni açılmış sanırım ancak çok merkezi. Tabi yeni açılmış bir üniversitede eğitim nasıl olur bilmiyoruz. Onun dışında Bezmialem, Biruni, Okan gibi okullar var. Bunlarda zorunlu ingilizce hazırlık vs. var.

Buralarda okuyan arkadaşlar sizce neyi tercih edelim? Tabi farklı bölüm veya okullarda önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
T
3 yıl
Bu bilgisayardan nasıl daha fazla performans alabiliriz?
https://support.hp.com/tr-tr/document/c06711272

bilgisayar bu


-----

Öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşın bilgisayarı düşük fps almaktayız. Bilgisayarda gereksiz hiç bir yazılım kurulu değil ve çalışmamakta ayrıca pil max performansta çalışmakta. Sürücüler güncel. Günlük kullanımda hiç bir sıkıntı yok ancak sonuçta yeni bir bilgisayar olduğu için biraz garibimize gitti cs go falan gibi kaç senelik oyunlarda fps düşük. entegre ekran kartından dolayı mı bunu yaşıyoruz? Sizce ne yapmalıyız, ya da yapılabilecek bir şey var mı?
    
T
4 yıl
61k 442 puan sayısala yazılacak en iyi bölüm yer?
arkadaşlar zamanında ben çok sormuştum şimdi kardeşim için soruyorum. önerileriniz nedir? mühendislikler özeller falanda olur. iyi günler.
T
4 yıl
61k 442 puan sayısala en iyi neresi gelir?
selamlar zamanında bende çok sordum şimdi kardeşim için soruyorum, soru başlıkta. özellikle mühendislikler falan en iyi neresi gelir sizce? teşekkürler.
T
4 yıl
61k 442 sayısal puana en iyi neresi gelir?
soru başlıkta. en iyi mühendislik neresi gelir? nere tercih edilmeli sizce? illa mühendislikte değil. kardeşim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
T
5 yıl
fiber ddns nedir?
Modem ayarlarımda gördüm, 4-5 farklı dns var. açmalı mıyım, herhangi bir şeye yarıyorlar mı? hız yasaklı siteler fln?
T
5 yıl
Piyasadaki en ucuz ipad?
Arkadaşlar beni 2-3 yıl götürebilecek, 2-3 sene güncel uygulamaları çalıştırabilecek, örneğin pubg mobile de kasmayacak, en ucuz apple tablet hangisidir? Kusura bakmayın gerek nesiller gerek modeller olsun gerçekten bilgisizim. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.