A

Yarbay
23 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 ay
İkinci ekran yeniden başlatma sonrası çalışmıyor
Bilgisayara bağlı olarak kullandığım 2. ekran olarak bir TV var, duruma göre PS4 ya da Xbox One'da kullanıyorum o ekrandan, HDMI değişimi yaptıktan sonra tekrar PC'ye bağlanınca görüntü aktarımı olmuyor. Ekran kartı sürücüsünü baştan kurunca düzeliyor sadece. Kısaca bilgisayar ile bağlantısını kaybettiği zaman oluyor bu durum. Başına gelen ve çözebilen var mı ? Her seferinde sürücüyü yeniden kurmak vakit kaybı oluyor çünkü.
A
3 yıl
Hometech EliteBook 14 Batarya Sorunu
Bataryam şiştiği için söktürdüm ve de servise gönderdim, fakat stoklarında batarya olmadığı için 1500 TL karşılığında Alfa 420C verebileceklerini söylediler.

Bu konuda ne yapılabilir, hiç bir yerde de bulunmuyor bu ürünün bataryası, başına gelen, çözebilen var mı ?

Bataryanın en son hâli böyleydi; bir gün içerisinde böyle şişti.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
Hız Sorunu
Paketim 16 mbit'e kadar olan sınırsız bir paket. Geçtiğimiz gece aniden Hatalı Port Servisi ekranı geldi, 1 saat kadar bu sorunu yaşadıktan sonra kendiliğinden bir düzelme yaşadım. Fakat hızım 12-13 alabiliyorken 3'e kadar geriledi. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen, modemde de yazdığı gibi hızınız şu dediler ama o hızı imkanı yok alamıyorum. Sorunun santral kaynaklı olduğunu düşünüyorum, sizce neler yapılabilir ?
A
6 yıl
Tavuk döner de elden gidiyor
Et döner fiyatları gerek zamlardan dolayı öğrencilere ve dar gelirliye hayal olmaya başlamışken, gerek şarbon olayından ötürü de diğer kesimin gözünde tehlikeli olmaya başlamışken geriye kalan, öğrencinin son kalesi tavuk döner de kanatlanmaya başladı.

Dondurulmuş olarak gelen tavuk döner de kilogram fiyatı ₺20 bandını geçti, ve artmaya devam edecek gibi duruyor.

Ülkece vegan olacağız bu gidişle. Şu şartlar altında tavuk+ayran ₺5 diyen yerden yerken 2 değil 4 kere düşünün. Zira, ayran fiyatları da yükselişte.
A
6 yıl
Bugün 25 yaşına girdim
12 Şubat, yani bugün 25 yaşına girdim. Şimdiye kadar hayatta pek çok olumsuz şey gördüm, anne-babamın seneler önce ayrılmış olması, bağımlılıktan kaybetmek üzere olduğum bir üvey bir kardeş. Sevdiğim adaşım olan dedemi de geçtiğimiz yaz kaybettim, aniden oldu, cenazesini yıkamaya beni soktular koskoca adamlar korktukları için, o günden beri ne zaman dedemi ansalar gözümün önüne ölü hâli geliyor... Tüm bunları yaşarken dayanak olabilecek dost sayım 2 taneyi geçemiyor, ama birisi çok uzaklarda iş sebebiyle... Kız arkadaş desen, şu ana kadar hiç olmadı, benden hoşlanan birisinin varlığını dahi duymadım. Sorun etmiyorum bunu, ama yaşıtlarımın yaşadığının fazlasını yaşadığımı düşünüyorum 25 sene için, bu mudur hayat ? Herkese adil olmayan bir şey ?
A
6 yıl
Öğrenciyken askerlik durum belgesi
Yazın açık öğretimden mezun olmuştum, fakat diğer üniversitemde örgün öğretime devam ediyorum hâli hazırda. E-devletten askerlik durumuna bakmak istediğim zaman belge vermiyor bana.

Şu an saat itibariyle şubeye yetişme şansım yok. Nedir ne değildir bu ?
A
6 yıl
Netbook tavsiyesi
Tez yazacağım için netbook arayışına girdim, günün büyük kısmını dükkanda geçirdiğim için ve de sürecin yaz başına kadar olacağı için bir netbook ideal olur diye düşündüm. Amacım sadece yazı amaçlı kullanmak ama almışken de 0 olarak almak istiyorum.

Malum en çok 32 GB model var bunlarda, kullananlar memnun mudur ? İş görüyor mu bu konuda ?
A
7 yıl
Dedemi kaybettim...
24 yaşındayım, adını aldığım dedemi kaybettim bugün. Hastalığı sebebiyle düşüyordu ara sıra, en son arefe günü yazlığa yanına gittiğimde düşmüş sabahtan yüzünün yarısı mosmordu o hâliyle aklımda kalacak hep.

Bugün çarpıntı geçirmiş, kendine gelmiş daha sonra anneannem yemek falan yedirmiş, uzandığı koltukta kaybetmiş hayatını... Diğer dedemde kırmızı ışıkta konuşurken yeşil ışık yandığında vefat etmişti. Çok kötü oluyor, böyle aniden kaybetmek.

Yazlıkta son gecemde yatmaya çıkarken panjurları kilitle gel demişti. Son duyduğum lafı bu oldu.
A
7 yıl
Fat kasa One alınır mı ?
Hâli hazırda E kasa 360'ım var, Bim'den almıştım. Yaşadığım şehirde sahibi olan çocuk kullanmadığı için 500 lira civarında 500 GB'lık One buldum, ilk şişman kasadan. Sizce alınır mı ? Amacım Forza 5-6-7, yeni çıkacak olan yüksek sistem isteyen oyunları oynayabilmek.

PS4 düşürüyordum ama yarı fiyatına One bulunca almayı düşündüm. Zaten Gold üyeliğimde var. Geriye uyumlu oyunlarda kasma falan var denilmiş ama 360 varken o da sorun değil.
A
7 yıl
PTT kargo takibi rezilliği
Günlerdir http://gonderitakip.ptt.gov.tr açılmıyor. Nasıl bir şirkettir bunlar ? Şubeye geldi mi gelmedi mi öğrenmeni,n şubeye gitmeden bir yolu var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.