S

Yarbay
10 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
24 üye
Görüntülenme (?)
151 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
i7 9700k sıcaklık değerleri hakkında
Arkadaşlar anakart ve işlemci değişikliği yaptım. Geçiş sürecinde h100i v2 soğutucum bozuldu. Ben de h100x sıvı soğutucu aldım. Anakart msi z390 mortar.
İşlemci boştayken (spotify, opera vb. uygulamalar açıkken) 39-40 derecelerde geziniyor. işlemcideki duruma göre anlık 50 dereceye falan atlayabiliyor. Ama saniyelik olarak. hemen ardından 39-40 dereceye geri dönüyor.

Şu sıralar Horizon Zero Dawn oynuyorum. İşlemciye çok yükleniyor oyun. Bu sürelerde de 80 dereceyi gördüğüm oldu. Genellikle 69-70 derece civarı. Oynama süresi uzadıkça 75 derecelere ulaşıyor.

Bu sıcaklık değerleri normal mi? Yoksa soğutucu yetersiz mi kalıyor?
S
2 yıl
Corsair 600T Sirkülasyon ve Soğutucu Fan Düzeni
Herkese merhaba,


Geçtiğimiz hafta anakart, işlemci ve ram değişikliği yaptım. Corsair H100i V2 soğutucum vardı. Bir şekilde bozuldu. Anakart görmüyor ve pompadan tıkır tıkır sesler geliyor. Velhasıl corsair h100x aldım. Kendisi yolda geliyor.

Sorun şu ki ramler çok yüksek ve radyatör ile fanları birbirine bağladığımda sağ fan kesinlikle girmiyor. O yüzden çare arıyorum fan düzeneğini nasıl yapayım diye.

Kasam Corsair 600T. Aşağıdaki videoda abimiz fanları değişik bir biçimde koyuyor. Videoda 04:10 kısmına bakabilirsiniz. Şimdi öncelikle bu yöntemde radyatör fanlarla direkt temas etmiyor ve arada ızgara benzeri metal bir bölüm var. Fanları üste koyuyor ve içeriden dışarıya sıcak havayı çekecek şekilde konumlandırıyor. Öncelikle bu konudaki yorumunuz nedir.



https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DcmdKu5i2ZB8&q=EgQuLZpEGJDTlpYGIhBrjGxtYZvU1zZL4D8pQjijMgFy
Eğer soğutucuyu abimizin yaptığı gibi ayarlarsam aşağıdaki şemayı uygulamayı düşünüyorum. Sizce bu sirkülasyon nasıl olur?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Corsair H100i V2 - Bilgisayar görmüyor (Pompa bozulmuş)
Maalesef pompa bozulmuş arkadaşlar. Eski anakart ile denedim onda da çalışmadı. Ek olarak pompadan takır tukur sesler geliyor.




Arkadaşlr Corsair H100i V2 soğutucum var. Düne kadar bir sorun yoktu ama ana kart değiştirip yeni montajdan sonra sistem soğutucuyu görmemeye başladı.


< Resime gitmek için tıklayın >


Ana kart: Msi z390m mortar

Yapılabilecek hemen hemen herşeyi yaptım ama olmuyor.

Ana kart cihazı tanımıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Icue de görmüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

İşlemci boştayken 50 derecelerde geziyor. Yük binince 100leri görüyor.

Yardım lütfen.
S
9 yıl
Asus gtx970 gpu tweak hakkında soru
Arkadaşlar bende asus strix gtx 970 var. i5 işlemci 8gb ram mevcut.

witcher 3 oynuyorum. oyun oynarken de tweak ayarlarını gaming moduna alıyorum. programın verdiği gaming değerleri sorun yaratmaz sanırım. peki bu değerleri manuel olarak biraz daha arttırsak sorun çıkar mı kartta? mesela 1273 mhz yerine 1300 mhz yapmak nasıl etki eder? Mesela fps target 60 yaptım ama bir fark göremedim.

elimizde bu kart varken biraz daha performans almaya çalışmak sakıncalı mıdır?
S
9 yıl
Rakibimizden tarihte bir ilk daha :D
Fenerbahçe, son günlerde gazetelerde çıkan transfer haberlerini resmi internet sitesinden yalanlıyor, hatta SPK’ya şikayette bulunacağını açıklıyordu. Kulübün internet sitesi düne de yalanlamayla başladı. Bu kez konu Volkan Şen’di. Yapılan açıklamada Volkan Şen’in transferiyle ilgili haberlerin doğru olmadığı belirtildi. Ancak yarım saat sonra açıklamadan Volkan’ın adı çıktarıldı.
SON KARAR TAMAM
Aradan bir süre daha geçmişti ki Fenerbahçe’nin internet sitesine girenler gözlerine inanamadı. Çünkü bu kez yapılan açıklamada Volkan Şen’le görüşmelere başlandığı belirtiliyor, bunun da Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirildiği vurgulanıyordu. Böylece bir ilke imza atan sarı-lacivertli kulüp bir futbolcuyla ilgili aynı günde 3 ayrı açıklama yapmış oldu. Volkan da artık Fenerbahçe’deydi.

link
S
9 yıl
xbox one controller hakkında soru
arkadaşlar bende x360 gamepad var. Pc alıcısı ile wireless olarak kullanıyorum. xbox one wireless gamepad alsam aynı şekilde alıcı cihazı görür mü?
S
9 yıl
Çalışmayı durdurdu için alternatif çözüm yolu
Arkadaşlar ben de anlamsız bir şekilde online oynarken birden bire çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. Hatta oyundan soğuyup bırakma noktasına geldim. Araştırmalar yaparken yabancı forumlardan birinde bir çözüm yolu buldum. Benim sorunum çözüldü. Hiçbir şekilde atma sorunu yaşamıyorum. Umarım sizlerin de bazılarının sorununu çözer.

Bende çalışmayı durdurdu hatası veriyordu ama hata kodu falan yoktu. O yüzden bulmak biraz daha sıkıntı oldu.

Bulduğum çözümün linki burda : link
Öncelikle bu linkte çözümü yazan kişi 3 adet temizleme programı vermiş. Ben hepsini kullandım. Baya da bir şey temizledi gibi. Tavsiyem siz de deneyin.

Çözemeyenler için de kendim yardımcı olmaya çalışacağım.

Öncelikle Bilgisayarım sağ klik > Yönet > Olay Görüntüleyicisi

< Resime gitmek için tıklayın >

Buradan Windows günlüklerinin yanındaki oka tıklıyoruz

< Resime gitmek için tıklayın >

Uygulama sekmesine geldiğimizde sağ pencerede bir çok olay listelenmiş durumda.
Hatalardan gta5 olanı bulun.

< Resime gitmek için tıklayın >

Gördüğünüz gibi bende hatanın sebebi Gebwim64.dll adında bir dosya. Muhtemelen 3.parti bir yazılım yüzünden çakışma yaşanıyor.

Ben system32 dosyasından bu Gebwim64.dll dosyasını sildim ve sorunum ortadan kalktı.

Not: system32'den dll silmek her zaman risk taşır. Ben bu riski alarak sildim. Siz de sildiğiniz dosyanın ne olduğunu araştırıp ona göre silin.

Umarım bu sorunu alanlar için yardımcı olur.
S
9 yıl
Oyuncunun Düşmanı...
Yatacak yerin yok ARAL!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

ve bethesda'nın dağıtımını aldıktan sonra duyurulan ilk oyun fallout4...

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Türk Oyun Severlerin Azılı Düşmanıdır ARAL!!!!
Yeter artık yazık günah ya. Hakikaten olamaz böyle bir şey. Bu insanlarla dalga mı geçiyor bunlar yahu. 180 TL'den oyun sattırmak nasıl bir hainliktir. Sonra neden korsan neden bilmem ne.... Diyecek hiç bir şey yok. Yazıklar olsun.
S
9 yıl
Mevcut formalarımıza store\u0027dan 4. yıldızı yaptırabiliyor muyuz?
Birisinden duydum böyle bir şey yapıldığını. yaptıran var mı bilmiyorum ama parçalı drogba formama bir yıldız yaptırabilirim yeni forma gelene kadar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.