E

Binbaşı
14 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
113 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
salih ve alper artık takımda oynamalıdır.
elazığ maçında bir kez daha şahit olduk. yok arkadaş 5 sezondur bizde bir insan bu kadar mı kendini düşünür. hangi futbolcudan bahsettiğimi anladınız. her oyundan çıkışı afra tavra, sürekli tavır koyuyor. fenerbahçe değilde sanki anadolu takımında oynuyor. meireles desen yaptığı çirkeflikler,sakatlıklar seçtiği maçların haddi hesabı yok.

alper ve salih oyuna girdi. ikiside koşuyor, kovalıyor emek sarfediyor. ikisininde maç seçme lüksü yok. kötü oynama lüksü yok. ikinci yarının başlarında kötü gitmeye başlarken içimden inşallah salih veya alper'i almaz diye dua ettim. ikiside oyuna girince domino etkisi yarattı. selçuk şahin gibi 5 metre pas atamayan adan bile alper'den daha çok ilk 11'de başladı. böyle saçmalık olamaz.

zaten ligde bir amacımız yok, olaki şampiyonluğu kaybettiğimiz zaman ben 30'lu yaşlardaki futbolcuyu izlemem diyen insanları da kaybetmeyelim. genç futbolcuları izlemek isteyen, bir sonraki maçı merakla bekleyen küsmüş taraftarımızı kazanalım. 3 senedir burnundan geliyor taraftarın. bari bunu yapalım artık.
E
11 yıl
Ücretsiz sms sitesi buldum.
Gerçekten ikiletmeden çalışıyor. Site ücretsiz olarak hizmet veriyor benim yinede kuşkum var. Neden ücretsiz hizmet versinler ki? Bilgi sahibi olanlar lütfen baksın.

http://www.sendmassage.com/sendsms.php
E
11 yıl
2011-2012 sezonunda açılan konular açılamıyor??
Bu kadar saçma bir olay görmedim. Şike olaylarıyla uğraştığımız ve berbat oynadığımız senelerde açılan onca tartışma konusuna rağmen bir yasaklama yoktu. Bu sene açılan konular kilitleniyor. Bu kadar çifte standart yapılmaz.
E
11 yıl
Evet ceza aldık beyler :((
Karar verilmiş en ufak bir açıklama bile yok. Yöneticilerimizden biri bile çıkıp rahatlatan açıklama yapmadı. Ertesi güne bırakıldı sanırım. Savunma filanda hikaye duman olduk net.
E
11 yıl
Millet sevgilisinden mesaj bekliyor, biz ise...
Uefa'dan. Yorum çok hoşuma gitti. Nedir çektiğimiz be arkadaş.
E
11 yıl
Holmen nasıl bir oyuncudur??
Savunmadan dönen ve kazanılan top sayısı

Alper Potuk 94
Belluschi 93
Uğur İnceman 92
Riveros 89
Ernst 89
Birol Hikmet 86
Ali Çamdalı 84
Hürriyet 81
Holmen 80
Kerem Şeras 79

Rakip savunmadan dönen ve kazanılan dönen top sayısı

Holmen 116
Olcay Şahan 106
Kuyt 97
Cleyton 91
Belluschi 88
Fernandes 83
Ali Çamdalı 83
Birol Hikmet 80
Alper Potuk 79
Emin Aladağ 79

Her açıdan iyi ve zekice transfer.
E
11 yıl
Hakan Çalhanoğlu\u0027nu sizce alabilir miyiz?
Hamburg hemen kapmış diyorlar. Kesinlikle tam aradığımız tipte futbolcuydu.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Gel istifa demiştik türküler söylemiştik...
gelsin diye bir haber
günlerce, bölümde beklemiştik.


mutlu son beyler. sezon başında 3 a yı konuşuyorduk. şimdi bir tane kaldı. eğer bu adamdan kurtulabilirsek gelecekte güzel günler bizi bekliyor olacak. nerden nereye...
E
11 yıl
Bu kulüp spor kulübü değil!!
A.Kocaman'ıyla, Aziz yıldırım'ıyla, Baroni'siyle,Selçuk'uyla ancak bu kadar. İki senedir hiç birşeyin değiştiği yok. Böylesine yağlı kulübü bulan peşini bırakmıyor. Barca bile teklif etse gitmem demiş. Aynısını Selçuk dese bile şaşırmam.

Biz bazı şeyleri değiştirmek için çabalasakta olmuyor. Bu oyuncular varken çoğu oyuncu şans bulamıyor. Bir tane ülke gündemindeki isim transfer ediliyor. Hemen fırsat bu fırsat takımdaki bütün takozlar yeni sözleşme imzalamaya başlıyor. Taraftarımız desen yine bu tarz insanların yüzünden öldürülüyor, dövülüyor, topluca azarlanıyor. Başarısızlıklara rağmen ısrarla aynı hatalar tekrar ediliyor.

Yönetenler zaten istediği zaman bırakıyor. Adam kayırma baştan beri var. Yani asıl işin haricinde ne bok varsa yapıyoruz. Tüm bu saçmalıkları düşününce; hazır destekçilerimiz varken ben diyorum ki siyasete girelim. Bence siyasi parti iyidir.


http://www.mansettv.com/haber/cristian-barcelona-da-istese-gitmiyorum-22838.html

http://www.skorer.tv/video-izle/-Barca-cagirsa-gitmem--mionUa3WqsmU.html
E
11 yıl
Salih Uçan vuruş stili!!
Allah nazardan saklasın. Gelecekte eminim çok iyi yerlerde olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.