B

Yüzbaşı
31 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
R9 390 Sapphire Ekran Kartı Bozulması
3 senedir kullandığım bilgisayarda son zamanlarda oyunlarda kilitlenme donmalar meydana gelmeye başladı. 2-3 gün önce ise pc açıldıktan 5 dk sonra sonraya sistem kilitlenmeye başladı bu sürekli kendini tekrar etti en sonunda pc kendine restart attı gidiş o gidiş bir daha görüntü alamadım ekran kartından şuan onboard u kullanıyorum. Şuan Ekran kartı fanı çalışmıyor, biostan gözükmüyor kart, power tuşuna bastığımda çok ufak bir hareket gözlemliyorum ekran kartı fanında sadece.
Garantisi olmadığı için teknik servise vereceğim kartı ama bu sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşların ya da bilgisi olanların yorumunu merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
B
8 yıl
Corsair H105 Sıvı Soğutma Cızırtı Sorunu
Cızırtı geliyor su haznesinin olduğu kapaktan birde oyundayken corsair logosunun led i zayıflıyor aralıklarla.Rma açmayı düşünüyorum bu sorun için soğutma performansından da pek memnun değilim.
Sizce bu sorun neyden kaynaklanablir.
B
8 yıl
Driver Sorunu
Yeni ve eski driver yükleme sıkıntısı çekiyorum 16.7.3 kuruluyor ama sonrasında tomb raider hata verip ekran kartı devreden çıkartıyor ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum şuan redstone kurulu sistemde.
Dijital imzalanmış sürücü gerekiyor diye hata veriyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Superonline fiber hakkında
İyi forumlar herkese öncellikle bir sorum var.Bizim buraya geçen sene fiber optik kablo döşediler şuan sokakta da logar kapağı var üstünde f/o yazan ne kadar sürede hizmet alabilirim veya alma şansım var mı?Müşteri Hizmetlerini aradım kimse bir şey bilmiyor.8 Senedir aynı hızda kullanıyorum interneti 16 bile desteklemedi kablolar ttnetin 2 sokak ötede uydunet var onlarında senelerdir altyapı hakkında bir gelişme göremedim.
B
8 yıl
Monitör Elektrik Dalgalanma Sorunu
Başlıkta da belirttiğim gibi ev içinde mutfaktaki radyodan hol ışığı salondaki spot açılıp kapandığında vantilatör açılınca prize herhangi bir şey takılınca pc jak girişleri dahil hatta klima açılınca monitör gidip geliyor bazen hiç gelmiyor elle kapatıp açınca geliyor monitör.Bu sorun monitörden mi elektrik hattından mı kaynaklanıyor.Monitörde de bozulma mevcut sharpnes ayarı ile düzeltiyorum ama gidip gelince monitör sıfırlıyor ayarı gerçekten bu işten çok sıkıldım.
B
8 yıl
Anakart Vrm Sıcaklığı
Yeni asus z170 pro gaming anakart aldım bir sorum olacaktı anakartım vrm leri soğutamıyor gibi geldi şuan boşta 52 derece gözüküyor vrm işlemci sıcaklığı ise 40 bu normal midir?Overclock var şuan da garantilik bir durum var mı diye sormak istedim.
B
8 yıl
İşlemci Isısı
Yeni sıvı soğutucu aldım forumdan taktım kullanıyorum fakat kasa içi aşırı ısınıyor işlemci üstündeki sıvı blok sıcak normal mi macundan şüpheleniyorum
aşağıya fotoğrafları attım 2 saat geçmeden tekrar bloğu söktüğümde bu manzarayla karşılaşıyorum termal macun etkisini mi yitirdi yeni almalımıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
İ5 6600K Turbo Boost Soru
Yeni aldım işlemciyi yakın tarihte z serisi ankarta geçmeyi düşünüyorum o arada turbo boost 4 çekirdek hızını 3.9 a çekebilirmiyim h170 de denedim 3.6 sınırı var.Bir yolu var mı bu değeri değiştirmenin?
B
8 yıl
Hdd hdtune
arkadaşlar 2 adet hard disk takılı pc de birisi 5 senelik diğeride 4 senelik external hdd di kutusunu çıkarıp normal olarak taktım şimdi bu iki harddiskten hangisine oyunları yüklemeliyim?
aşağıda test sonuçlarını paylaştım.Değerleri düşük olanı kullandım hep oyun için diğeri depo şimdi tam tersini yapsam daha mantıklı olur mu?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
i5 6600K vs 6600
6600 lü yeni sistem topladım şimdi sorum sizlere bu iki işlemci arasında çok büyük fark olur mu oyunlarda hatamı ettim k serisi almayarak çünkü 4 çekirdek hızı 3.6 ya kadar ayarlıyormuş turbo boost.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.