B

Teğmen
25 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Turknet Modem Tavsiyesi
Arkadaşlar Turknet'e geçeceğiz bir iki güne. Hattım 16 MBit adsl destekliyor dendi fakat Turknet YAPA bölgesinde olduğum için de 24 MBit vereceklerini söylediler. Ayrıca VDSL açılırsa 100 MBit'e kadar kullanabilirsiniz dediler(bu kısmı tam anlamadım). Uzun yıllardır Türksat internet kullandğımız için bu ADSL, VDSL, Fiber modemlerine yabancıyım. Max. 250 TL'ye kadar bu hızlar için güzel ve sorunsuz bir modem tavsiye eder misiniz ?
B
7 yıl
Galeri İrfan Home Hakkında
Arkadaşlar nasipse bir aya kadar yeni eve geçeceğiz. Salon takımı için mobilya bakıyoruz. Galeri İrfan Home'da bir mobilya salon takımı beğendik. Oradaki görevli masanın ve sehpanın ahşap kısımlarının sunta değil mdf olduğunu söyledi. Acaba genel olarak İrfan Home'daki mobilyaların kalitesi nasıldır memnun kalmayan var mı ? Kullananlar yorumlarsa sevinirim.
B
7 yıl
Televizyon-Laptop HDMI Bağlantı Hz Değeri Hakkında
Şuan Samsung 32" LCD TV kullanıyorum laptopa hdmi ile bağlı bir şekilde. Televizyon full HD ve 75 Hz destekliyor ama ben 1440x900 çözünürlükte kullanıyorum full HD gözlerimi yorduğu için. Bu yüzden 70 Hz ile kullanabiliyorum en fazla. Merak ettiğim konu yeni çıkan 200 Hz'lık ya da daha yüksek değerde bir TV alsam laptopu hdmi ile bağlasam full HD'de ya da benim yazdığım çözünürlükte daha yüksek Hz değeri alabilir miyim ? Kullananlar var mı o şekilde ?

Not: Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.
B
7 yıl
AKK Yine Bir Haftada BİTTİ!(Geçen Ay Olduğu Gibi)
Arkadaşlar geçenlerde forumda da bir haber vardı insanlar adil kullanım kotalarının geçen ay ilk haftada kullanmadıkları halde yüzde 80'inin dolduğunu söylüyorlardı. Bu ay da toplasan 20 gb kullanım yapmamışızdır kasımın başından beri ama bu akşam telefona mesaj geldi yüzde 80'i dolmuştur diye. 75GB AKK'li paket kullanıyoruz 10MBit hızında.Yüzde 80'i de 60GB yapıyor. Nasıl oluyor bu böyle geçen ay da yine aynı zamanlarda kullanmadığımız halde gelmişti aynı mesaj ve internet aşırı yavaştı bundan sonra. Acaba BTK'ya AKK yüzünden başvurduk diye bu firmalar bize gıcıklık mı yapıyorlar ? Aynı durum başına gelenler lütfen konunun altına yazsınlar.
B
8 yıl
Bu laptop ucuz mu ? - Asus Gaming
http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006

Ürünü tesadüfen gördüm fiyatı iyi gibi geldi. Bence tek eksik denecek özelliği 8 gb ram olması. 200 lira civarına da 8 gb ddr4 ram satılıyor. GTX960 ve 6700HQ olması çok iyi. Ayrıca 17.3" ve fhd ekran var. Sizce ürün nasıldır ? SSD takınca bir de 8gb ram ekleyince tadındna yenmez gibi gözüküyor ama bu seriden kullananlar var mı acaba forumda ?

http://www.teknosa.com/urunler/125033068/hp-envy-17-n100nt-n9q40ea-i7-6700hq-gamer-notebook

Bu ürüne göre daha iyi bir seçim mi olur sizce ?
B
8 yıl
App Store\u0027dan satın aldığım uygulama yayından kaldırılmış
Arkadaşlar app store dan İlk Yardım ve Temel Uygulamaları diye bir uygulama satın almıştım bir iki sene önce nobel yayıncılık diye bir firmanın ilkyardım kitabıydı ama ne app store da ne de satın alınanlar bölümünde arattığımda uygulamayı bulamıyorum. Normalde bir uygulama yayından kalksa bile önceden indirilmişse satın alınanlarda bulut işareti oluyordu ve onu indirebiliyoruz diye biliyordum ki ben flappy bird i öyle indirmiştim hala orada gözüküyor. Ama bu para verip satın aldığım bir uygulama fakat hiçbir yerde gözükmüyor çok büyük saçmalık o zaman paramı iade etmeleri gerekiyor kim bilir böyle kaç tane para verdiğim uygulama yayından kalkmıştır. Bu konuda ne yapabilirim bir bilgisi olan var mı ?
B
8 yıl
Bu nasıl bir laptop böyle ?
http://www.teknosa.com/urunler/125033068/hp-envy-17-n100nt-n9q40ea-i7-6700hq-gamer-notebook

Arkadaşlar bu ürünü 17" i7 li laptop araştırırken buldum sanırım bunun üzerinde bir makina(monster,alianware vs hariç) diğer markalarda yoktur i7 6700hq işlemcili. Zaten bir çok markaya da gelmedi henüz. Fiyat nasıl çok yüksek mi ? Bir de başka hiçbir yerde satılmıyor acaba böyle devam eder mi yoksa başka siteler de satmaya başlar mı ?
Tam istediğim özelliklerde bir laptop 5 senedir hp pavilion i7 laptop kullanıyorum genel olarak oldukça memnunum bu canavarı alsam bir daha senelerce değiştirme gereği duymam herhalde siz ne düşünüyorsunuz ?
B
9 yıl
IOS 7\u0027li iPhone\u0027u Sıfırlamak
Merhaba arkadaşlar. iPhone 5S kullanmaktayım ve hala ios 7.1.2 yüklü ios 8 e güncellemedim şarj performansı düşüyor diye duyduğum için. Cihazın içi birsürü gereksiz uygulamayla doldu ben de sıfırlamak istiyorum ama ios 8 e güncellemeden. Bunu nasıl yapabilirim ? Yani telefonu fabrika ayarlarına döndürüp içindeki herşeyi silmek istiyorum ama ios 7 kullanmaya devam ederek. Bir de telefonun içinde icloud'da olmayan fotoğraflarım var hepsini olduğu gibi bilgisayara atabilmenin yolu var mıdır ? iTunes'da yedekleme yeri olarak bilgisayarı seçtim ama yine de bütün fotoğrafları pc ye yedekliyor mu emin olamadım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
B
9 yıl
iPhonedo\u0027nun İncelediği iPad Mini Kılıfı İçin Yurtdışı Alışveriş Ortağı Aranıyor!
http://www.youtube.com/watch?v=U509nIarqfE

iPhonedo Beyciğimin incelemesini yaptığı Speck Durafolio iPad Mini kılıfını satın almak istiyorum ama sadece yurtdışında satılıyor. Ve fiyatı en ucuz bulduğum amazon'da kargo hariç 44,50 dolar. 15,78 dolar kargo da ekleyince bayağı bir tuzlu oluyor. Toplam 60,28 dolar tutuyor.
Kılıftan bahsetmek gerekirse ekran kilidini kaldıran mıknatıs var. Her türlü konumda kullanılabiliyor. İçi yumuşak ve dışının da kenarları sert plastikten yapılmış. Tuşlarında da plastik koruma var ki henüz bir ipad kılıfında ben bu özelliği görmedim. Klavye ile de tam uyumlu. Zaten vakti olup videoyu izleyenler iPhonedo'nun hepsini anlattığını görecekler. Bu kılıfı benimle beraber satın almak isteyen arkadaşlar için ben adetli olarak amazondan satın almayı düşünüyorum sonra kargo dahil toplam fiyatı alan kişi sayısına bölüp kişi başı ücreti çıkaracağım. Kılıf Türkiye'ye geldikten sonra İstanbul içinden elden teslim olur. Bu yol bana herkes için makul göründü ama daha uygun bir yol bilen veya önerisi olan varsa söyleyebilir. Böyle bir işe ilk defa girişiyorum. Konuyu yanlış yere de açmış olabilirim o yüzden kusura bakmayın.

http://www.amazon.com/Speck-Products-DuraFolio-Viewing-SPK-A2694/dp/B00J2LIBUY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420026559&sr=8-1&keywords=speck+durafolio+ipad+mini
B
9 yıl
ACİL!! Allegro.pl\u0027den alışveriş nasıl yapılır ?
Merhaba arkadaşlar.http://allegro.pl/show_item.php?item=4806170200&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

bu sitedeki ürünü satın aldım. Google translate kullanarak siparişi tamamlayabildim ama kargo aşamasında dört tane seçenek çıkıyordu hangisini seçeceğimi bilemedim translate doğru düzgün çevirmediği için o kısımları ben de en pahalı olanı 21 zvotilik kargoyu seçtim daha iyidir düşüncesiyle Ama siparişi tamamladıktan sonra kapıda ödeme seçeneği ile almış olduğumu farkettim. Ben kredi kartıyla online ödeme ile almak istiyordum ve kargo ücretini de sipariş sırasında online olarak ödemek istiyordum. Satıcıya lehçe dilinde translate ile mesaj gönderdim siparişimi iptal et online ödeme ile almak istiyorum gibisinden ama ne kadar anlamıştır bilemiyorum henüz geri dönmedi. O ürünü kargoya vermeden bu sorunu halletmem gerekiyor. Bu siteden daha önce alışveriş yapmış olanlar var mı acaba bana bu konuda yardım edebilecek olan ? Fiyatlar diğer sitelere göre oldukça iyi sayılır burada ama ingilizce seçeneği bile yok. Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın yönetici arkadaşlar doğru yere taşıyabilirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.