M

Yüzbaşı
22 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
360533 Gün Cezalı
356698 gün 17 s. 54 dk.
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
İe video oynatmama problemi...
Merhaba

Chrome, Firefox'da oynattığım videoları İe ile açamıyorum. Flash, java yüklü..

şimdi denedim youtube da açıyor
M
11 yıl
F/P oranı iyi tablet önerisi...
Arkadaşlar ricam tablet konusunda bilgisi ve tecrübesi olandan tavsiye almak istiyorum. İnternette inceleme arayıp, okumak zor geliyor şuanda. Ayrıca bilgisayardan yazı okumak gözlerime zarar veriyor

TR'de Tablet piyasasında en pahalı ve en ucuz ürün hangisi. Şimdiden teşekkürler
M
11 yıl
Ali Tezel -Habertürk teke tek
Programı izlemenizi tavsiye ederim...

http://www.youtube.com/watch?v=TxGIz1d0grI


Ekonomimizi bizim değilde imf ve türevi örgütlerin yönettiğini...
İş adamlarının emekçiden daha az para verdiğini
Emekçinin daha da sömürülmek istenmesini
"Gss" çalışmayan adamdan 50 tl para kesilmesi.. en az
M
11 yıl
Tarayıcıda çıkan reklamlar??
Bir kaç gündür forumda resimlerin altında reklamlar görünemye başlamıştı. Daha sonra hepsiburada.com'da ürün fotoğrafı yerindede reklam görünmeye başladı. Tam anlam veremedim ama büyük olasılıkla virüs yada başka bir zararlı? Nasıl kurtulabilirim?


< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Şili-Ekvator
Evet beyler iki takımada beraberlik yetiyor el ele gidiyorlar... Biraz araştırdım iki ülkenin arası iskandinav ülkleri gibiymiş(doğrumu tam bilemem ama, interntten okudum)

beraberlik oranı 1.70

Not: Bir dönem sadece 3-2 ile sonuçlanırsa iki takımında çıkacağı ve aynen maçın 3-2 bittiği danimarisveç maçını hatırlatırım.. skor kimin lehineydi hatırlamıyorum. Sanırım avrupa şampiyonasında ikiside gruptan çıkmıştı.

Not: Denenebilir...
M
11 yıl
Açıklama
Resmi siteden açıklama....

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.

Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir

Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.


Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.

Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.

Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.

Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

------------------------------------------------------

Külhanbeyliği yapacam derken az daha çok kötü olayların olmasına sebep olacaktı zatı muhterem. Hala arabadan kafa uzatıp laf atma derdinde, zaten o laf atmadan sonra bir şeyler atılıyor. Akp spor kolları 'da çapulcu kelimesini kullandı hadi hayırlı olsun.
M
11 yıl
Saatin markasını bilen??
Saat çok hoşuma gitti. Markasını bilen çıkacaktır illaki..
< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Şampiyonlar ligi-Uefa maçları
Evet arkadaşlar banko gördüğünüz veya genelde banko denilip yanıltabilecek maç tahminleriniz.

Özellikle uefa kupasındaki maçlarda dikkatli olmak lazım. Şampiyonlar ligi tamam her takım asılıyor maçlarada. uefa ligini her takım bu amaçla oynamıyor. Bu takımlardan kalbur üstü olanları bulup tersine oynamak iyi oluyor. Varmı böyle takip ettiğiniz takımlar. Örneğin Psv ilk maçta kendi sahasında Bulgar rakibine yenildi.
M
11 yıl
Pre-workout kullananlar?
Pre-workout ürün kullanan var mı? Yararını gören oldu mu? Kullanmayı bıraktıktan sonra antreman performansı çok düşüyor mu?


Not: İkinciel bölümünede konu açtım ama elinde olan varsa ve satmak isterse denemek için almak istiyorum. İkinci el
M
11 yıl
Dosya adını değiştirme sorunu.
Altyazı dosyasının adını değiştirdiğimde böyle bir sorun alıyorum. .srt'yi silip filmle aynı isim yapmam altyazı dosyasını ama dosya adı uzantısını değiştirirseniz dosya kullanılmayabilir uyarısını alıyorum. Sorun bugün başladı. Klasör görünümünden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle dememe rağmen sorun defvam ediyor. Virüs'den şüphelendim ama 3 ayrı programı kurup tarattım bir sorun bulamadıç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.