Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1410
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Isınmadan yol tutan lastik önerisi
C
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

On üç yıldır araç kullanırım, anlattığınız gibi hemen patiye düşen, çabuk saran ve tutunması için ısınmaya (normal sürüşte) ihtiyaç duyan bir lastik görmedim. Sürüş tarzınızı ve debriyaj konusuna eğilmenizi öneririm.

haklısınız diyeceğim ama aynı araçta kış lastikleri olarak goodyear ug 7 kullanıyorum ve hiç patiye düşmüyor. ama goodyear kış lastiği
2010 model octavia 1.4 tsi aracım vardı ve onda da dunloop vardı 205-60-15 ebadında idi, o lstiklede hiç patinaja düşmedim. 1.4 tsi ile bu ikili ile aynı motor ve şanzuman ile sorun yaşamazken, michelinler banai illalah dedirtti. benim anlatmaya çalıştığım sabah işe gitmek için çıktığımda, yoğun trafikte ilk ışıklarda araç sanki buz pistinde gibi dans ediyor. şu an kış lastikleriyle denemek için red line yaptığımda bile zor patiye düşüyor. normal sürüşte ise patiye düşmesi imkansız. Kış lastiği için goodyear dan başkasına bakmam, ama iş yaz lastiğine gelince artık yerli, yabancı formlara bakmaktan yoruldum, ama hala net bir fikre sahip olamadım.
ilginize teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.