Çok yetenekli bi insan ya.Yetenekten ziyade artık yılların verdiği bi ustalıkta eklendi şu sıralar.... !0 numara bi insandır diyebilirim! |
galiba bu oyununu oynarken sahneyi bırakıp gitmiş millet eleştirmişti |
Evet.. |
Hatalı davranmış ![]() |
Adam orda stand-up yapmak için bulunuyor fakat insanlar gülmek-eğlenmek yerine başka türlü adama tepki göstermiş olabirlirler.. Şahsi görüşrüm yani. YOksa başka hangi sebeple bırakıp gider ki ? ![]() |
sanırım ilgi fazla olmamış ve sahneye çıktığında seyircilerden gerekli ilgi ve elektriği alamayınca sahneyi terkedip gitmişti.. Hatta izmirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam. İstanbuldaki gosterisine gitmeyi çok istemiştim ozman çalıştığım yerden maaşımo geç verdiler gidememiştim :D |
edwird i saygı ile anıyoruz![]() |
edwird kalbimizdesin. |
Arkadaşı tebrik ediyoruz konuyu hort diye hortlatmış ![]() |
In Edwird we trust ![]() |
Ben kafamdaki havuzu anlatıyorum’
‘O Hikayedeki Mal Benim’ gösterisinin kahramanı, sinema ve televizyonda yüksek oyunculuk becerisi ve de popülaritesi olan Engin Günaydın ile onun dünyasını, sanat dünyasını ve genel olarak dünyayı konuştuk.
İSTANBUL - Engin Günaydın’ı tanımlamak için can verdiği karakterleri, ya da içinde rol aldığı prodüksiyonları anmayacağım. Çünkü artık buna gerek yok. O çoktan beridir ‘halka mal olmuş’ kıymetli bir ‘komik’. ‘O Hikayedeki Mal Benim’ adını koyduğu tek kişilik oyunuyla 85 defadır kendi nazik ve samimi dünyasını döküyor sahneye. Memleketi Tokat - Erbaa’dan dünyaya nasıl açıldığını anlatıyor saf saf.
Eskiden etrafında yer aldığı 18 kişilik yer sofrasından, kendi sıcak şaraplı tiyatrosunu kurmaya giden bir yolculuk içerisinde Engin Günaydın.Ben onu ‘gerçekten’ daha iyi anlamak ve tanımak ihtiyacını hissettim.“Sahne aşkıyla ilgim yok benim” diyor Günaydın. Bana kalırsa sahne aşkı Günaydın’la ilgileniyor.Engin Günaydın’ın gizsiz saklısız dünyasındanbana kalanları okumak üzeresiniz efendim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.