Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
792
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ACE Efsanesi yeniden doğabilir : Samsung Galaxy Ace Style LTE
F
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Nisan ayında Avrupa'da satışa sunulan Samsung'un Galaxy Ace Style modeli bu kez bir sürpriz yaparak Super AMOLED ekranlı bir versiyonla karşımıza çıkıyor.

Giriş seviyesine hitap eden Galaxy Ace Style LTE modeli, firmanın Super AMOLED ekran sunduğu ilk giriş seviyesi akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Ancak diğer donanım için ayı şeyi söylemek mümkün değil.

4.3 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekran barındıran modele 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gücünü veriyor ve 1GB RAM ile 4GB artırılabilir hafıza ile sistem destekleniyor.

LTE destekli ülkelerde satışa çıkacak olan modelde 5MP çözünürlükte LED flaşlı arka kamera, 1.3MP çözünürlükte ön kamera, 1900mAh gücünde batarya, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, NFC şeklinde özellikler yer alıyor. Model şu anda 199 Avro fiyat etiketi ile Almanya'da piyasaya sürüldü.


Kaynakhttp://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE-brings-Super-AMOLED-to-the-masses_id61175

quote:

DH ANA SAYFA


TÜRKİYEYE NE ZAMAN GELECEK MANTIKLI BİR FİYATTAN OLURSA ZENFONE 4 VE DİSCOVERY mini 2 yi bitirir. max 600 olmalı DİYE düşünüyorum tek eksiği çözünürlük gibi ve ekran koruması yok sanki

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

GSmarena linki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faya85 -- 30 Ekim 2014; 23:42:03 >

M
9 yıl
Yüzbaşı

Fiyat fazla değişime uğramazsa baya satar gibi duruyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.