Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
brava-alfa
S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar... Kısa sure önce 2001 fiat brava almış bulunmaktayım... Alırken de alt takımdan ses geliyordu bunu bilerek aldım.. Neyse ustaya gittik rot balansa soktuk alt salıncaklar ve sağ rotta sıkıntı var dediler... Ama bir turlu salıncaklar ini bulamadık... Bulduklarimiz uymadı... Sonra isi bilen bir esnafa denk geldik salıncaklar buldu ama alfa romeonun bir modeliyle ayni salıncak olduğunu söyledi... Bu beni çok şaşırttı... Bunun sebebi nedir? Yani neden normal bravalarin ki benim brava ma uymuyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Teğmen

Eski bravalarin bazi parcalari alfa romeolarla benzer. Ornegin bizim faz sensorumuz (alfa 156 2001 model) o donemin fiat bravasiyla ayni. Normal bravadan kastinizi anlayamadim bu arada.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Normal bravadan kastın su, yani piyasada satılan 18 mm denilen bi salıncak turu var... Onun uyduğu bravalar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

Ortak platform araçlar zaten. Marea-Bravo-Brava ve Alfa 156 ve 147 bildiğim kadarıyla aynı. 2,5 sene 2001 Bravo kullandım bende. Hiçbir parçasında sıkıntı yaşamadım. Sanayide dükkana gidip ruhsatı verdiğimde direk şasi numarasından ihtiyacım olan parçayı buluyorlardı.



S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İste bende o sıkıntı... Şase numarasından bulunduğunda farklı birşey çıkıyor... Ama üzerindeki farklı...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.