Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
806
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop Kilitleniyor
K
12 yıl (166 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

MSI CX61 kullanıyorum.
1)16:9 ekranda 4:3-Streched oynadığım CS:GO'dan çıkarken laptop kilitleniyor, oyunu sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum ve ekran çözünürlüğü eski haline dönmüyor. (Normalde masaüstüne geçtiğimde 1024*768'den 1366x768'e döner.)
2)Görev yöneticisinden oyunu kapattıktan sonra herhangi bir program açamıyorum, sadece o an açık olan programlarda işlem yapabiliyorum. (Steamden müzik dinlemek gibi.)
3)Bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda uzun süre bekletiyor ve kendi kendine res atıp bir sonraki açılışta windows beklenmeyen bir kapatılmadan kurtarıldı uyarısı çıkıyor.
---Bu olay olduğunda bilgisayarın kapanması uzun sürdüğü için güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum.---
Az önce de maçın ortasında mavi ekran hatasıyla karşılaştım, ne yapmam gerek?

Bilgisayarın üzerinde 4+4(Valuable) RAM var, onunla bir ilgisi var mıdır?
4:3-Streched > 16:9 geçişinde ekran kartı kaynaklı sorun olabilir mi? Diğer oyunlarda(FIFA-FM vb.) böyle bir hatayla karşılaşmıyorum. (INTEL ve NVIDIA olmak üzere 2 ekran kartı tanımlı.)
Bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum çünkü her zaman kendi kendini kapatıp tekrar açmasını beklemek çok uzun sürüyor.
Son olarak, format çözüm olmadı.

Aşama aşama yazdım, umarım yeterince anlaşılır olmuştur.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 17 Ekim 2014; 20:32:06 >

K
12 yıl (166 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

/Up





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 17 Ekim 2014; 20:32:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl (166 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

K
12 yıl (166 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

K
12 yıl (166 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

/Up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.