Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
otoparkta kapıma çarpıp boyayı kaldırmışlar.birkaç soru...
A
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

dostlar;sırf bu olay olmasın diye otoparklarda her seferinde tenha kısımlara gider duvar kenarına park ederim ve köküne kadar yanaşırım ama gelip biri buluyor işte şehir hayatı.yüzde 99.999 ihtimalle şirket aracıyla barzonun biri güm diye açmış kapıyı ve benim kapı üzerindeki çıtada tırnak ucu kadar boya kalkmış belki o kadar bile değil ama araba beyaz olunca ve boyası kalkan yer plastik çıta olunca siyah bir nokta belirdi kapıda.neyse artık allaha havale ediyorum yapacak birşey yok adamı arayıp bulsan kavga etsen neye yarar boşuna günaha gireceksin.-zaten baya küçük bir yer-neyse benim sorum şu ben bu noktaya beyaz oje sürdüm ve kayboldu bunu benden önce deneyen manyak varmı eğer varsa bu kesin bir çözümmüdür yoksa ilk yıkamada gidecekmi neyse baktım çözüm olmuyor internette satılan rötuş boyalarından alıcam.onlar kesin çözüm oluyormu yoksa onlarda yıkadıkça gidiyormu bilmiyorum.deneyimlerimi burdan paylaşırım benim gibi obsesif kompulsif arkadaşlar faydalansın diye


hayır 2 arabalık yere park etmeyi bizde biliyoruz illa malımızı korumak için barzolukmu yapalım? arkamızdan sövmesinler diye görgü kurallarına uyuyoruz diye yarın birgün kapıyıda göçertecekler hadi hayırlısı.zaten duvarla bütünleşmişim kolaylık olsun kapıma vurma diye en fazla yapacağın inerken kapıyı elinle tutmak be bilader.



A
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

sorma dostum ya bazen diyorum keşke daha görgülü medeni insanların birbirine saygılı olduğu gibr ülkede neden doğmadım diye.




Bu mesajda bahsedilenler: @nk061
A
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ahaha inşallah gelmez hocam ya ağzını hayra aç bulsan ne olacakki öküz her daim öküz kavga etsen ne olacak ertesi gün başka birisinin arabasına takacak yine kapıyı.toplumun zihniyeti değişmeli.




Bu mesajda bahsedilenler: @nk061
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.