Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Himoto Mastadon 1/18 EP Monster Truck 4WD Pil Bilgisi
A
12 yıl (207 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar

Himoto Mastadon 1/18 EP Monster Truck 4WD RTR Kırm Uzaktan kumandalı bir aracım var. Bunun kendi içinden çıkan puntalı bataryası sadece 800 mah olduğu için 10 dakika kullanamadan bitiyor. Bu durumda yüksek amperli ( yanlış yazıyor olabilirim ) 800 değilde 3000 gibi yüksek amperli bir bataryaya ihtiyacım olduğu söylendi ama hazır olarak bu yüksek amperde bulamadım.

Ekte yer alan fotoda pil ölçülerini anlatmaya çalıştım

Yardımcı olabilecek arkadaş yada satan eden biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

En fazla kaç amperlik alabilirim.

Nereden alırım yada kim yapar yada hangi pil bana uyar 6 adet alayım internetten buradan ( muğla fethiye) birilerini bulayım puntalayacak.





Çok sevinirim.

Teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.