1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Lentisel Dolmuş ya da metro ile milli kütüphaneye git. Ordan da Çayyolu metrosu ile Beytepe'ye.
quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel Dolmuş ya da metro ile milli kütüphaneye git. Ordan da Çayyolu metrosu ile Beytepe'ye. Aşti metrosundan direk hacettepeye gidiş varmı.
quote:Orijinalden alıntı: Lentisel quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel Dolmuş ya da metro ile milli kütüphaneye git. Ordan da Çayyolu metrosu ile Beytepe'ye. Aşti metrosundan direk hacettepeye gidiş varmı. Hayır, Çayyolu metrosuna geçiş yapman lazım.
quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel Dolmuş ya da metro ile milli kütüphaneye git. Ordan da Çayyolu metrosu ile Beytepe'ye. Aşti metrosundan direk hacettepeye gidiş varmı. Hayır, Çayyolu metrosuna geçiş yapman lazım. Armada avmden nasıl gidilir hangi dolmuşlara yada egoya bineceğim.
quote:Orijinalden alıntı: Avon Barksdale quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel quote:Orijinalden alıntı: mk6167 quote:Orijinalden alıntı: Lentisel Dolmuş ya da metro ile milli kütüphaneye git. Ordan da Çayyolu metrosu ile Beytepe'ye. Aşti metrosundan direk hacettepeye gidiş varmı. Hayır, Çayyolu metrosuna geçiş yapman lazım. Armada avmden nasıl gidilir hangi dolmuşlara yada egoya bineceğim. armadanın karşı tarafında metro var.ona bin 2-3 durak sonra direk hacattepede inersin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.