Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
576
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Note 3 bataryayı birşey içiyor
S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konu açıldıysa özür dilerim ama ben bulamadım. Her neyse. note 3 (N9000q) telefonum var ve 3 gün önce 30 mb lık bir kararlılık güncellemesi aldım. yükledikten sonra şarjım durduğu yerde bitiyor. örnek vermek gerekirse telefonu saat 19:00 da %100 den aldım. saat 19:15 te % 90 a gelmiş. ekranı 3 kere açıp saate baktım sadece. bu sorunu daha önce de yaşamış servise göndermiştim 1 ay önce. aynı durum tekrar başıma geldi. pil grafiğine baktığımda ortam sunucusu (ne olduğunu bile bilmiyorum) %90 ın üzerinde gözüküyor. telefonum root suz. bu sorunun çözümü nedir değerli arkadaşlarım.



S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilen yok mu yahu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Yarbay

kullanmadiginiz heryeri devre disi birakin. greenify indirerek uyutun. senkronizasyonu da kapatin. mail uygulamasinda manuel ayati secin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Önceden nasıl kullanıyorsam şimdi de aynı şekilde kullanıyorum. Tek fark güncellemeden sonra aynı kullanım senaryosunda yarı yarıya sarj süresinin düşmesi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.