Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
7.1 ses desteği
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar küçük bir sorum olucaktı
almayı düşündüğüm laptophttp://www.msi.com/product/nb/GE60_2PC_Apache.html#hero-specification
bu da kulaklıkhttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-Kulaklik-Siyah-Ses-Kartsiz,PR-857.html

sorum şu şimdi bu laptopta 7.1 desteği olduğu yazıyor ben bu kulaklığı direk bağladığımda
7.1 ses alır mıyım ve usb 7.1 ses kartından ne farkı olur ?

şimdiden teşekkürler iyi forumlar



P
10 yıl
Teğmen

benim bildiğim o laptopdaki 7.1 ses desteği ses sistemlerindeki 5 hoparlörde falan oluyor.Ama kulaklık alıcaksana amazondan Creative Sound Blaster Tactic Rage öneririm.Logitechi aklından bile geçirme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sonuçta laptoptaki de ses kartı değil mi çalışması lazım gibi geldi bana , amazondan söyleyince gümrükte ve garanti de sıkıntı çıkmaz mı ?
Birde logitech için niye öyle dediniz acaba mesela g430 çok kötü gözükmüyor ??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Teğmen

görüntüye aldanma g430 kullandım 190 tlye vatandan almıştım.2 ay sonra 165 tlye sattım.Surround u güzel fakat çok ses veremiyor.40mm sürücüler yetersiz.Creative i amazondan 190 a aldım.iparcel ztn senin adına gümrüğü kontrol ediyor.tc kimlik nonu yazıyorsun.senede en fazla 5 ürün getirme hakkın var.tcni yazmasan yollamıyor iptal ediyor.eğer gümrüğe takılıcaksada yollamıyor.yani dediğim gibi creative in hem yazılımı hem verdiği ses hem kablosuz oluşu 400-500 tl g930 dan bin kat iyidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yüzbaşı

Hayır 7.1 ses almanız mümkün değil. 7.1 surround için ses kartlı bir kulaklık almanız lazım ki o da fake surround olucak. Sonuçta kulaklıkta sadece 2 tane hoparlör olucak.

Benim kişisel fikrim fake surround ses veren kulaklık almak yerine, en güzeli iyi bir stereo kulaklık + harici ses kartı almak. Ama bunu yapmakta biraz pahalıya gelebilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 1 Ağustos 2014; 17:27:27 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.