Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
tam r7 260x alıcam bu seferde...
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

tam karar verdim almaya r7 260x işimi görür dedim zaten monitörde 1440*900 bu seferde oyunlar 4gb ram yetmiyor diye açmıyormuş watch dogs , cod ghost gibi 6gb hatta 8gb istiyorlar ddr2 olduğu için bulsamda çok pahalı bu sefer onuda eklesem işlemci core 2 quad Q8400 oyunların minimum gereksinimleri seviyesine gelmiş yakında yetmiyecek işlemcide sanki vazgeçmek daha mı mantıklı bu durumda?



E
10 yıl
Yarbay

2 oyun oynayamayacaksın diye ekran kartından vazgeçmen de pek mantıklı değil.her oyun 4+ gb istemiyor isteyenler saydıkların zaten.işlemci de sınıra gelmiş diyorsun o zaman baştan sistem toplayacaksın bir ton para harcayıp ama 260x alırsan gittiği yere kadar kullanmaya devam edersin sistemi.seneye ddr4 çıkacak yeni işlemciler çıkacak hani bir sene daha idare etsen aslında iyi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

zaten şuan için yeni sistem toplamam imkansız ddr4 çıkınca laptoba geçiş yapmak istiyorum ama orda da msi ın laptopları dışında normal laptoplarla pek oyun oynanmaz gibi geliyor bana 2000 tl altı laptoplarda en fazla gt 740m var ki orta segment bile denmez bu karta haksız mıyım?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.