Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
970
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lojistik Şirketine Tır Kiralamanın Avantajları-Dezavantajları Nelerdir?
M
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhabalar, Lojistik okuyorum bir üniversitede, biraz da sektörle alakalı bir iş yapmak istedim ve bir şirketle anlaştım kdvsini çıkardıktan sonra bana aylık 7000tl kalacak şekilde konuştuk mazot onlardan, araç İzmirden İstanbul ve Çorlu arası git gel yapacak ama bu işte biraz acemiyim. Aracın aylık masrafı ne olur bilmiyorum. Araç çok uzun veya bozuk yollardan geçmeyeceği için Renault hatta Bmc marka bir çekicinin yeterli olacağı söylendi bana bu konuda fikriniz nedir? bu araçların motoru kaç km'de biter takdir edersiniz ki 80bine de 300bine de çekici var. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim yazdıklarım dışında önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert3503 -- 24 Temmuz 2014; 16:59:12 >

T
11 yıl
Yüzbaşı

Eğer o iş karlı bir iş olsaydı o şirket araçları kiralamak yerine kendi araçlarını alırdı parayı kendi cebine koyardı.



Z
11 yıl
Yarbay

100.000 TL ye 7.000 TL veriyorlarsa on numara
Masraf derken belli basli masraflar
SŞoför
Kasko
Trafik sigortası
Lastik
Periyodik bakim
Esas masraf şoför masrafi sigorta dahil 2500 TL yi bulur şoförün kime ait olduğunu konuşmak gerek
Bu işteki en büyük sikinti ücretin ödenmemesi ccekin geri dönmesi
En büyük risk ise TRAFİK KAZASİ ÖLÜMLÜ OLURSA BUYUK PROBLEM



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.