Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
881
Tıklama
0
Öne Çıkarma
356/2(Eylül 2014) Kastamonu ve Bilecik/Söğüt Jandarma Ulaştırma
B
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar buraya çıkan var mı ? Benim Acemi Kastamonu Usta Bilecik Söğüt çıktı Jandarma olarak kısa dönem yapacağım buralar hakkında bilgisi olan var mı özellikle de Bilecik hakkında ? 2. Gurup olarak Kastamonu ve Bilecige gidecek arkadaşlar burada toplanabiliriz.



N
10 yıl
Onbaşı

Bilecik'te çok az olacağımız kesin. Benim amcaoğlu da 2003'te Bilecik Söğüt'te yapmış askerliğini. Çok soğuk diyor. biz 10 kişi falandık kısa dönem diyor.Komutan bizi çağırdı burdakilere abilik yapacaksınız siz demiş. Çavuş olursunuz büyüh ihtimal diyor. İnşalllah oluruz.Orası zaten eğitim taburu. Acemi askerler gelecek.Tahminen her 2 ayda bir asker değişecek. Rahat ederiz büyük ihtimalle.
Bir yerde okumuştum orası eski zamanlarda süvari birliği imiş. 5 bölük varmış. 2010un 7.ayına kadar 3-4-5. bölükler ahırmış . Bu tarihten sonra yeni bina yapmışlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam bende araştırdım bazı binalar yeniymiş . Kolaylık zorluk konusuna gelince benim abim de egitim birliklerinde yaptı ustalıgını ve acemilerle uğraşmak zormuş. O kadar araştırdım senle benden başka bulamadım varmı senin bildigin başka buraya düşen hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Er

Ben de söğüt'e düştüm arkadaşlar, acemi kastamonu.



B
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Çok az kişi var zaten konu ne zamandır açılmış üç kişiyiz




Bu mesajda bahsedilenler: @juan1912
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.