Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
326
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sizce bu gerçeği ne kadar yansıtıyor?
A
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bir arkadaşım bana bunu yolladı da,http://salimunsal.com/dosya/lisans_bilgileri2014.pdf tercih eden kişi sayısına göre fln bölümün tahmini kaçtan alacağı yazıyor.Bir bakıp yorumlar mısınz, şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
11 yıl
Onbaşı

tümünü incelemedim birkaç bölüme baktım. kontenjan artışı çoğu devlet üniversitesinin gecen yılkı basarı sıralamasına direk eklenmis. ve bazi bölumlerde (1000 kontenjan acilanbir bölümde) tüm üniversiteler 1000 kişi gerilemiş. bu pek olası değil. belki bir aralık verilebilir fakat böyle net rakamlar verebilmek için tercih yapan öğrencilerin üst tercihlerine neleri yazdığını bilmek gerekir neleri istediğini bilmek gerekir bu da imkansız. yorum yapabilmek için sadece kontenjan artisini gecen yılki sıralamanın üstüne koymak bana göre gerceği yansıtmıyor. son yıllarda popülerliği artmış mı azalmış mı buna ve daha bircok seye bakılmalıdır. bu tip çalişmalar uzmanlık gerektirir belli şartlara göre hazırlanmıstır tabi ki de ama dediğim gibi aralık vermek bence daha sağlıklı olurdu.




Bu mesajda bahsedilenler: @Any1CanBKilled
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.