Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
asus laptop kasma,ısınma vb
P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar eskiden rahatça DotA 2 yi orta ya yakın ayarlarda 45 fps de açan bilgisayarım şimdi en low ayarlarda 30 fps de açamıyor,eski boktan masaüstümle oynadıgım transformers:the game bile kasıyor dafuq bilgisayar ısınıyıor , fan fazla ses çıkarıyor , bilgisayarcıda içini açıp bi temizlettirip termal macun şey ettirsem rahatlar mıyım ?

EDİT:+ olarak bilgisayar ÇOK ısındığı zaman ses kartı mı sorunludur nedir garip sesler çıkarıyor bazen hiç ses çıkmıyor spotify de müzik açmaya çalısıyorum ses kartınız sorunlu diyor ?!
EDİT:ayrıca eğer bilgisayarcıya götürürsem kaç para tutar onuda yazarmısınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa2025 -- 12 Temmuz 2014; 22:27:09 >

P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

A
10 yıl
Binbaşı

evet malum havalar ısındı ısındıkça da performans azalır arada birde bilgisayar a format at


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarı düzenli olarak temizlemelisin zaten. Açıp direk elektrikli süpürgeyle tozları alacaksın. Termal macun da değiştir istiyorsan. Boşuboşuna bilgisayarcıya para vermeye gerek yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Er
Konu Sahibi

bilgisayara 1 hafta önce format attım
bu işlerden pek anlamam nasıl sökeceğimi termal macunu nereye süreceğim falan kapaktaki vidaların nerde oldugunu bile bilmiyorum ki



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.