Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
550
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dolma kalem?
G
11 yıl (1060 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dolma kalem denemek istiyorum, kaliteli tukenmez kalem veya pilot aramaktan sikildim biter yazmaz tam isin ortasinda farkli renk ile devam edince icim elvermiyor artik cizgisiz kagit kullanirim fotokopi icin olanlardan simdilik ucuza uygun kagitta kayicak, bi nevi kendi yazicak bi kalem tavsiyeniz var mi?
Alisirsam, seversem iyi bir kalem almayi dusunuyorum. Baslangic icin ne almaliyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 yıl (514 mesaj)
Çavuş

Ucuz bir şey alıcaksan scriks tavsiye ederim ama dolma kalem biraz kalın yazar rahat yazamazsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
11 yıl (1060 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Daha ince uclu olanlar yok mudur 0.7ye karsilik gelse kafi birde m uc vs ne oluyor bana hangisi uygundur ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl (1153 mesaj)
Yüzbaşı

lamy hakkında görüşleriniz nedir ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.