arkadaşlar sizce neler yazmalıyım? benim durumumda olan var mı? moleküler biyoloji ve genetik, matematik müh, endüstri müh, biyomühendislik, itü çevre mühendisliği ve iö matematik öğretmenliği arasında gidip geliyorum. ha birde anadolu üni dil ve konusma terapistiliğini işk tercihime yazacagım 39.400 ben tam 41k'yım gelme ihtimali nedir saglık alanında kontenjan artısı var mı yıne? ve ya yeni açılan saglık bölümlerinin acılmasıyla girebilir miyim dil ve konusma terapistliğine? görüşlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.