Ardakaşlar daha önce de örnekleri çok gördük yabancı şarkıları Türk sanatçılarımız kendi dilimize uyarladılar sözlerini ama biraz değiştirerek sinan akçıl bate toba marenin müziğini bire bir almış yasak değil mi böyle bir şey yapmak emeğe yazık yani böyle prim yapıyo bizim sanatçılarımız
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Türkçe Pop dinlemeyin de bitsin şu sektör artık. Saçma sapan şarkı sözleriyle, açık saçık klipleriyle rezalet bir müzik kültürü oluşturdular, yaptıkları bütün şarkılar tükettirmelik 1-2 ay ömrü olan basit şarkılar. Zaten pop sanatçıları genelde denyo, cahil ve sonradan görmüş oluyolar bu insanların yaptığı şarkılar gürültü gibi bu odunları dinliyeceğime kafamı dinlerim daha iyi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.