Sevgili dostlar, önceleri ben skoda octavia otomobilinde müzik dinlerken büyük keyif alıyordum. boya koruma sonrası nasıl açıklanacağını bilemediğim bir durum otomobilde müzik dinlemek epey keyifsiz olmaya başladı ve artık hiç teyp açmamak noktasına geldi. Evet bu durumu es geçip kendime ön ve arka kapıda olmak üzere hoparlör almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
octavia araçlarda kapı içine istenilen bir hoparlör boyutu genellikle uyum sağlamıyor çünkü kapı içlerinde orijinal kabinleri var bu nedenle kapı içlerinde ziyada arka kısıma taktıracağınız hoparlörler daha çok sizin ihtiyaçlarınızı giderecektir.150 kw lık iki haparlör fazlasıyla işinizi görecektir.iyi günler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >