Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1572
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doranın kılıcına gelen can çalmadan sonra adc rünleri
O
12 yıl (318 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Son gelen (4.10) yamadan sonra artık doran'ın kılıcı %3 can çalma veriyor. Bu durumda rünlerde can çalma koymak artık çokda gerekli değil diye düşünüyorum ki saldırı hızı rünleri hem koridoru ittirme hemde takas açısından gerçekten erken oyunda çok fark yaratıyor. Size bu yamadan sonra kullanmayı düşündüğüm rünleri ve kabiliyetleri gösterip nedenlerini anlatacağım.

Son yamadan sonra doranın kılıcı:
< Resime gitmek için tıklayın >

Saldırı Hızı Rünleri:
-Kırmızılar: 8,5 Saldırı gücü (Saldırı gücü ve hızı arasındaki kombinasyonda saldırı gücünü kırmızılara, saldırı hızını büyüklere vermek gerekiyor)
-Sarılar: 4 Zırh + 40 Can (Burayı 9 zırh veya 72 canda yapabilirsiniz, zırh geç oyunda can ise erken oyunda daha iyidir)
-Maviler: 6,7 Büyü direnci + 1,3 Mana yenilemesi (Yeteneklerle dürteken çoğu zaman mana tükenebiliyor o yüzden biraz mana yenilemesi koymak bence kesinlikle gerekli)
-Büyükler: %14 Saldırı hızı (Minionlara daha hızlı vurmak için ve doranın kılıcının pasifinden ve masterieslerden gelen can çalmayı daha hızlı kullanabilmek için saldırı hızı iyi bi tercih)
< Resime gitmek için tıklayın >

Kabiliyet sayfası:
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu rünlerin özellikle twitch vayne kog'maw gibi hiper taşıyıcılarda çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Sizde kendi rün kombinasyonlarınızı buraya yazarsanız neden iyi veya kötü olabileceğini tartışabiliriz. İyi forumlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okdemir -- 23 Haziran 2014; 16:52:28 >

D
12 yıl (2553 mesaj)
Binbaşı

sarılar seviye başı can olarak da alınabilir özelliklede kite yapabiliyorsanız çünkü o canlar latede çok işinize yarayacak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.