Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
975
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni sistemde HDD'yi algılamıyor.
A
11 yıl (1109 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçen gün işlemciyi,anakartı ve ekran kartını yeniledim.Neyse,kurdum parçaları ama bilgisayarı başlattığımda Gigabyte logosunu geçmiyor(Bilgisayar kapanıyor tekrar açılıyor,kapanıyor tekrar açılıyor.).SSD'yi sata 3 1.porta koydum.HDD'yi ise 2.porta koydum.Şu an sadece SSD'yi kullanabiliyorum.

Başka bir sorun daha,bugün internet yavaşladı donanımsal mıdır ? Gerçi telefonda wi-fi ile falan da yavaş.

CPU : i5 4690
Anakart:Gigabyte Z97M-D3H
Ekran Kartı:GTX 760

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.