Son sürümü şu adresten indirebilirsiniz. http://tuhaf-resimler.blogspot.com.tr/2014/07/canon-yazclarda-5b02-ve-diger-emici.html Kullanımı da var: Resetleme nasıl yapılıyor? 1. Yazıcının USB kablosunu çıkar. 2. Aç/Kapa düğmesini kullanarak yazıcıyı kapat (Işık sönmeli). 3. Yazıcının kırmızı üçgen şekilli (RESET) düğmesine basılı tut. 4. RESET'e basılıyken, Aç/Kapa'ya da basılı tut. 5. Aç/Kapa'yı bırakmadan, ÜÇGEN'i bırak. 6. Aç/Kapa'ya basılıyken ÜÇGEN'e 6 defa bas ve bırak. 7. Aç/Kapa'yı da bırak ve yeşil ışığın yanıp sönmesinin bitmesini bekle. 8. USB kabloyu tak. 9. Reset yazılımını (V3400) çalıştır. 10. Yazılımda bulunan, "Clear Ink Counter" bölümündeki "MAIN" seçeneğini "All" ile değiştir ve karşısındaki "SET" düğmesine bas. 11. Gelen mesajı kapat. 12. "Operation" bölümündeki "EEPROM Save" düğmesine tıkla ve bekle. 13. İşlem bitince yazıcıdaki Aç/Kapa'ya 1 kere bas ve normal ekranın gelmesini bekle.
Bazıları bu pogramı kendileri yazmış gibi satıyorlar, hem de 50 Dolara filan. Yurt dışından çalınan programlar da Dolarla satılıyor tabi :)
" Ben aşağıdaki uygulamayı yaptıktan sonra yazıcım düzeldi." 23.06.2015 tarihinde denendi. (Boşuna zaman kaybı ve cebiniz yanmasın.) Saygılarımla.. Carismaboy
1. Yazıcının USB kablosunu çıkar. 2. Aç/Kapa düğmesini kullanarak yazıcıyı kapat (Işık sönmeli). 3. Yazıcının kırmızı üçgen şekilli (RESET) düğmesine basılı tut. 4. RESET'e basılıyken, Aç/Kapa'ya da basılı tut. 5. Aç/Kapa'yı bırakmadan, ÜÇGEN'i bırak. 6. Aç/Kapa'ya basılıyken ÜÇGEN'e 6 defa bas ve bırak. 7. Aç/Kapa'yı da bırak ve yeşil ışığın yanıp sönmesinin bitmesini bekle. 8. USB kabloyu tak. 9. Reset yazılımını (V3400) çalıştır. 10. Yazılımda bulunan, "Clear Ink Counter" bölümündeki "MAIN" seçeneğini "All" ile değiştir ve karşısındaki "SET" düğmesine bas. 11. Gelen mesajı kapat. 12. "Operation" bölümündeki "EEPROM Save" düğmesine tıkla ve bekle. 13. İşlem bitince yazıcıdaki Aç/Kapa'ya 1 kere bas ve normal ekranın gelmesini bekle. -----------------------------------------
----------------------------------------- Service Tool "Yanıt Vermiyor" ya da "not responding" hatası çözümü
1. Yazıcıyı kapat (Işığı sönmeli). 2. Resete basılı tut (üçgen). 3. Açma düğmesine de bas. 4. Reseti bırak. 5. Resete 4 kere bas - bırak. 6. Açma düğmesini de bırak.
service tools u paylasabilir misiniz. bu sorunu cözmek için.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.