Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
927
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşlemci fanı ile power fan yerleri değiştirme
E
11 yıl (422 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

İşlemci çok fazla ısınıp bilgisayar kapanıyordu. Ucuza kapatırım ümidi ile bir fan aldım 4 pinli. Lakin yetmedi bende gittim bir tane de işlemci fanı aldım. Fan montajlarında falan bir sorun yok gayet rahat yaptım ikisi de çalışıyor. Fakat power fanı 4 pin girişli, cpu fanı ise 3 pin girişli.

Power fanının anakart üzerindeki yuvası 3 pin, cpu fanının yuvası ise 4 pin. Ben power fanını cpu fan yuvasına takıp, cpu fanını da power yuvasına takarsam power fanı değişken devirde çalışır mı? Şuan tam performans çalışıyor bu da gereksiz gürültü yapıyor :/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
11 yıl (169 mesaj)
Teğmen

kardeş soğutucunun altındaki bakır olan yer işlemciye değecek dikkat et ona


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl (422 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam orada bir sorun yok montajı yaptım zaten, sıcaklıklar da düştü. bir kez daha okuyun ilk mesajımı lütfen.




Bu mesajda bahsedilenler: @tunahan1969
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.