Arkadaşlar Gürcistan'dan araç getirmek hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Ben Rizeli'yim giriş çıkış sorun değil yani.Şimdiden sağolun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Oradan araç satın alamıyorsunuz, 'türk vatandaşı' olarak. oradan başkası üzerine araç alıp türkiye'ye getirebilirsiniz. gürcü vatandaşın vekalet vermesi gerekir.
siz araçla türkiye'ye girdikten sonra, o araç en geç 6 ay sonra türkiye gümrüğünden çıkmak zorunda. ve çıkan araç 6 ay daha türkiye'ye tekrar giriş yapamıyor (girdim çıktım olayı yok yani). ve türkiye'ye yabancı plaka araç sokan siz de 6 ay boyunca yeni araç sokamıyorsunuz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.