Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar açılmıyor
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Emektar bir dizüstü bilgisayarım var ve açılmıyor daha doğrusu canı istediğinde açılıyor. Anlatımı ve anlaması biraz baş ağrıtıcı ama kabaca şöyle:

şarj cihazımın giriş kısmının altındaki kesimde temassızlık olduğu için üst plastik yapısını kestim ve lehimledim iletim sıkıntısı gören yerini. şarj cihazının asıl kablosunda sıkıntı yok dışındaki tellerdeki iletim kopukluğundan dolayı lehimledim. 2 gün bilgisayarımı kullanmadım ve sonrasında açma kapama tuşundan açılmamaya başladı. Şarj alımında ise herhangi bir sorun yok. Sonrasında iletim bozukluğu yapan yerin lehimini çıkarttım ve arabadaki düz kontak mantığıyla şarj aletini bükerek elektrik iletimini sağlamaya çalıştığımda bilgisayar bazen açılıyor kendi kendine. Oturumu vs. yi açtım ve iletim bi anlığına gidince bilgisayar kendiliğinden kapandı. Sizce sorunu ne olabilir? Yeni bir bilgisayar alacak durumum da yok şuan açıkçası, yardımcı olursanız sevinirim. Kablonun durumu :
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teknik bilgi sahiplerinin konuyu yeşillendirmesi dileğindeyim.



A
10 yıl
Yüzbaşı

Yeni bi şarj aletiyle deneyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Başka bir şarj aletiyle denediğimde ise sadece şarj aldığını gösteren bildirim ışığı yanıyordu. Power tuşu işlev görmüyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Şuan bilgisayar açık fakat herhangi bir temassızlıkta windows oturum kapatılıyor diyor ve kapatıyor. Hala bilgilerinize muhtacım arkadaşlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.