Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
652
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fem 9lu da 5. Denemem ve yorumlarınız!!(Çekilir mi?)
O
13 yıl (322 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar sayısalım fem 9luda 5. si:

Türkçe:26,25
Sosyal:14
Mat:18,25
Fen:18

Ygs1 puanım:294 ham.(puanza)

Evet arkadaşlar hedefim 75k Sizce lys de zorlarsam olabilirliği nedir?Bide ygs sınavına kadar konu çalışayımmı yoksa sadece denememi?

Herkese Başarılar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanozen -- 13 Mart 2014; 22:43:05 >

P
13 yıl (449 mesaj)
Yüzbaşı

O günden sonra katsayılarla biraz daha oynamam gerekti, şuan hesapladığımda 291 olarak görünüyo puanın. Soruna gelince sana şahsi tavsiyem deneme çözüp en fazla ihtiyacın olan konuları belirlemek ve onlara çalışmak daha faydalı olacaktır. Puanzanın facebook sayfasında son 3 senenin konu dağılımlarını paylaştım, oradan da bakabilirsin neye en fazla ihtiyacın olduğuna.
https://www.facebook.com/puanzaa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl (322 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkürler.Tebrikler siteniz çok başarılı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.