Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yatak Odası Gardrop Yaptıracağım Anlayan Forum Üyeleri Varmıdır?!
O
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende yatak odası için 2.85+2.85 2 adet toplam 5.70 duvardan duvara raylı sistem gardrop yaptıracağım. Belki konu ile çok alakalı olmayacak ancak nelere dikkat etmek gerek yardımlarınızı istemyorum. Şimdilik sadece bir firma ile görüştüm. Kabini beyaz suntalam yaparız. Kapaklar: Gentaş Laminant olur. Sürgüler parlak alimunyum olur dedi. Yuvarlak ifadeler. Ebat boy : 5.70 yükseklik : 270 derinlik 70 cm olacak. Sürgülü 3*2 6 tane kapak olacak. Nelere dikkat etmek gerek, yardımcı olursanız duacı olurum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktayyavuz -- 4 Şubat 2014; 22:44:32 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.