Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Direksiyon arası telefon tutucu kullanan var mı?
İ
12 yıl (131 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar direksiyon arası telefon tutucu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?

* Direksiyon tutuşunu etkiliyor mu?
* Hava yastığına engeli var mı?
* Aracın gösterge panelini kapatıyor sanırım. Bu çok sorun oluyor mu?

Diğer telefon tutuculardan bir kaç tane aldım,hepsi de güneşten yamuldu. Böyle basit ve kullanışlı bir şey arıyorum. Tavsiye eder misiniz?

Sipariş etmiş bulunuyorum arkadaşlar... Ürün gelince ben de izlenimlerimi paylaşırım.. hepsiburada'dan aldım...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inadi -- 23 Ocak 2014; 20:35:02 >

E
11 yıl (177 mesaj)
Teğmen

İ
11 yıl (131 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Konuyu tamamen unutmuşum kusura bakmayın... Hem uzun yolda hem şehir içinde test ettim.. Telefonun düşme riski yok, tırtıklı çıtçıt sistemle sıkıştırılıyor. Şehir içinde kullanımı bence çok uygun değil. Direksiyon çevirdikçe haliyle telefon da dönüyor ve navigasyon özelliği çok kullanışlı olmuyor. Navigasyon kullanmıyorum gelen aramaları rahat göreyim derseniz kullanışlı sayılır. Şehir dışında kullanımı fena değil. Gösterge panelini kapattığı için sıkıntı olabiliyor. Ayrıca kayışı taktığınız yerde direksiyon tutuşunu etkiliyor.. Direksiyondaki hava yastığının üzerine geliyor bir kısmı fakat kayışla direksiyona sabitlendiği için hava yastığı açıldığında sorun olmayacak gibi duruyor.

Şu an torpidomda duruyor, epeydir kullanmadım pek de sevmedim açıkçası. Adam akıllı bir tutucu almanızı tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.