Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
720
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlarla Kampa Giriyorum
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler&bayanlar Pazar günü 5 günlüğüne kampa giriyoruz arkadaşlarla. Mat1 ve Türkçe bitti, ancak ikisinden de hızlanma ve net arttırma için soru çözmem gerekiyor. Sizce 5 gün Matematik ya da 5 gün Türkçe mi yapayım ? Yoksa böleyim mi 2 gün Mat 3 gün TR vs. diyerek ?


Not: Türkçe'de sıkılma potansiyelim yüksek.
Not2: YGS Matematik'te ciddi süre sıkıntımda var. 40 soru 60 65 dakikada bitiyor. +35 36 nete ve maks. 45 dakikaya sabitlemem gerekiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDoctor -- 21 Ocak 2014; 23:30:16 >

H
11 yıl
Binbaşı

Temponu iyi ayarlaman lazım sıkılmaman için matematikten başla hiç türkçe çalışmadan mat kas kafan dolunca türkçe dön canım kardeşim hadi bakalım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.