Selamlar Başımdan geçen bir olayı anlatmak ve sonuçlarıyla ilgili yorumlarınızı öğrenmek maksadıyla bu başlığı açtım. Benim kardeşimin bir p4 makinesi var. işlemcisinin fan iyice kendinden geçmiş ses ediyor. ben de temizleyim dedim. çıkartıcam ilk başta mandalları açıp yerinden kurtardım da o kafes gibi olan zımbırtı hemencecik çıkmadı. bu arada o alanda oynatırken oynatırken bir de baktım ki işlemci fana yapışmış ve anakartın kilidinden nasıl çıktıysa anlamadım fanla birlikte gelmiş. orada oynatırken de pinleri falan yamulmuş iyice. aha dedim gittim işlemci. neyse sonra bir umut bi minik tornavida yardımıyla pinleri düzelttim ama böyle bazıları tam düzelmedi. sonra yerine böyle biraz çalkalaya çalkalaya oturttum açtım çalıştı :) eheheh hiç beklemiyordum. şimdi de o bilgisayardan yazıyorum. sizce bu daha ne kadar çalışır böyle ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Pinlerden kırılan yoksa hiç bir sorun olmaz zaten oturtmuşsunuz kilidi de kapatmışsınız yamuk olanlar da otomatik olarak düzelmiştir. Şimdi tek seçenek tamamen kırılan pin var mı ona bakmak kalıyor, şimdi çıkartıp bakın, bütün pinler yerindeyse sorunsuz kullanabilirsiniz.
Kırılan yoktu da en az bi 30 tane düzelltim. düzeltirken başkaları yamuldu. onları da düzelttim :) Zaten oturunca bir daha çıkarmayı düşünmedim bile. Artık gittiği yere kadar. zaten 4 yıl oldu sanırım bunu alalı. artık mezun da oluyor. işe girer makineyi yeniler birader artık.
Başımdan geçen bir olayı anlatmak ve sonuçlarıyla ilgili yorumlarınızı öğrenmek maksadıyla bu başlığı
açtım.
Benim kardeşimin bir p4 makinesi var. işlemcisinin fan iyice kendinden geçmiş ses ediyor. ben de
temizleyim dedim. çıkartıcam ilk başta mandalları açıp yerinden kurtardım da o kafes gibi olan zımbırtı
hemencecik çıkmadı. bu arada o alanda oynatırken oynatırken bir de baktım ki işlemci fana yapışmış ve
anakartın kilidinden nasıl çıktıysa anlamadım fanla birlikte gelmiş. orada oynatırken de pinleri falan
yamulmuş iyice. aha dedim gittim işlemci. neyse sonra bir umut bi minik tornavida yardımıyla pinleri
düzelttim ama böyle bazıları tam düzelmedi. sonra yerine böyle biraz çalkalaya çalkalaya oturttum
açtım çalıştı :) eheheh hiç beklemiyordum. şimdi de o bilgisayardan yazıyorum. sizce bu daha ne kadar
çalışır böyle ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.