Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1968
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD receiver'a internet bağlama (Wireless)
G
13 yıl (289 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba

Dsmartın reyting ölçme amaçlı bana sunduğu teklif üzerine ethernet kablosunu 4 ay önce kutuya bağladım. Bu sayede zaman zaman bazı bilgiler dsmart'a iletiliyor
Benim sorum biraz teknik. Modemi tv'nin yanında tutmak istemiyorum. Ancak kutunun wireless özelliği bulunmamakta.

Dsmart ethernet girişine wireless bir modül bağlayabilir miyim. Yani wireless sinyali alacak ve interneti kablo ile kutuya aktaracak.

aksi takdirde 2 oda arasında ethernet kablosu çekeceğim. (modemden dsmarta)

bazı ürünler gördüm ancak tam olarak bu işe yarar mı emin olamadım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
13 yıl (289 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

yok mu cevap verecek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.