Merhaba, 512 mb remli, 1 ghz işlemcili, Android tabanlı, fakat rootlanmamış e-mürekkep teknolojisi ile çalışan Sony PRS T1'e hafıza kartından çalışan herhangi bir linux kurmak istiyorum. PRS T1'i tam android yapınca şarjı çabuk bitiyor. Amacım pdf, epub, txt ile sınırlı PRS T1'e, Linux ile tüm kitap formatlarını okutabilmek. Ayrıca orjinal yazılımını da bozmak istemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Dün akşam hafıza kartına Linux Live USB Creator ile Slax 7.04 yükledim, PRS T1'e taktım çalışmadı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ayrıca orjinal yazılımını da bozmak istemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Dün akşam hafıza kartına Linux Live USB Creator ile Slax 7.04 yükledim, PRS T1'e taktım çalışmadı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz han -- 16 Kasım 2013; 11:38:42 >