Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
8
Cevap
1252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Az önce yaşadığım ilginç olay !
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyler bugün bikaç saat önce arkadaşlarla içtik falan fazla uzun yazmıycam. arkadaşın evinde içtik ve gece eve dönerken yeni tanıştığım bi arkadaş benim evde sizin oralarda bırakırmısın arabayla dedi tamam dedim çıktık yola. polise yakalanmayalım diye de hep arka yollardan bilmediğim yerlerden gittik. neyse eve doğru giderken gecenin bu saatinde otostop çeken bi adam gördük ve geçtiğimiz mahallede konyanın en pislik mahallelerinden biri. neyse adamı almadık 200 mt. sonra sağda bi şahin marka arabadan dumanlar yükseliyo hemen sağa çektik durduk adamın yüzü kanlar içinde park halinde duran tıra çarpmış adam alkollü ve yollarında ıslak olmasından dolayı kaza yapmış heralde neyse araba baya pert zaten hemen durumunu sorduk adam şoka girmiş ambulans polis aradık falan derken 200 mt geride otostop çeken adam yürüyerek yanımıza geldi dedim böyle böyle pislik bi mahalle abi seni tanımıyorum o yüzden almadım k. bakma falan neyse en son gittim önce yeni tanıştığım arkadaşı sonra bu adamı bizim evle alakası olmayan yerlere evlerine kadar bıraktım ve şükür evime geldim. kendi açımdan çok değişik bi geceydi, belkide içmeseydim herzamanki yoldan gitseydim ne o adamı evine bırakacaktım bu soğukta, ne de kaza yapan adama yardım edecektim. işte bu da böyle bir anımdır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
12 yıl
Binbaşı

sen mevzu içinde mevzu yaşamışın. sanırsın ki mevzuception.
tabiki csb.
Okumayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Binbaşı

csb içinde csb sanki csbception.
OKUMAYIN.

gece gece töbe töbe ya.



-
12 yıl
Yarbay

Okuyun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
12 yıl
Yarbay

Alkol tüm kötülüklerin anasıdır arkadaşım.

Sek içmeyin şu mereti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
12 yıl
Yüzbaşı

Mevzuception



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
12 yıl
Yüzbaşı

Tüttüren bir sincap da gördüysen aynı rüyayı görmüş olabiliriz



C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yemin ediyorum csb değil la 22 yaşında adamım bu saatte işim gücüm yok oturup csb mi yazıcam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

csb gibi gelmedi. her şer de bir hayır.. her hayırda bir şer vardır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.