Arkadaşım iphone 5 aldı ve boşa çıkan iphone 4'ü bana hediye etti... Versiyonu ios 4.1 ve ben yükseltmek istiyorum... Ancak anladığım kadarıyla Apple sadece en son sürüme yükseltmeme izin veriyor. Bu işlerde çok yeniyim ve işin içinden çıkamadım... ios 5 ve 6.1.3 versiyonlarını itunes üzerinden manuel güncellemeye çalıştım ama 3194 ve 3002 hatalarını alıp duruyorum... Host dosyasını değiştirdim olmadı, güncelleme setup'ını iphone software updates klasörüne koydum yine olmadı, hatta bu son söylediğimi yaptığımda güncellemeyi direk çöp kutusuna attı. Sanki, izin vermiyoruz lan anla işte der gibi! Netice itibariyle ne yapsam olmadı... Atladığım bir şeyler mi var acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Adamlar sana "lan izin vermiyoruz anla işte" demiş ya Allah da seni güldürsün Soruna gelince; Daha önce shsh alınmadıysa,son sürüme geçer,kurtuluş yok, Arkadaşına shsh kaydını sor veya tumbrella indir onunla bak.
Adamlar sana "lan izin vermiyoruz anla işte" demiş ya Allah da seni güldürsün Soruna gelince; Daha önce shsh alınmadıysa,son sürüme geçer,kurtuluş yok, Arkadaşına shsh kaydını sor veya tumbrella indir onunla bak.
Cevap için sağol...Daha önceden shsh alınmadı çünkü bu tarz işlerin ne olduğu hakkında en ufak bilgisi oamayan bir arkadaşımdır kendisi., Son sürümü de kimse beğenmiyor, arada kaldım... Neyse bir deneyelim bakalım... Tekrar teşekkürler.
Versiyonu ios 4.1 ve ben yükseltmek istiyorum...
Ancak anladığım kadarıyla Apple sadece en son sürüme yükseltmeme izin veriyor.
Bu işlerde çok yeniyim ve işin içinden çıkamadım...
ios 5 ve 6.1.3 versiyonlarını itunes üzerinden manuel güncellemeye çalıştım ama 3194 ve 3002 hatalarını alıp duruyorum...
Host dosyasını değiştirdim olmadı, güncelleme setup'ını iphone software updates klasörüne koydum yine olmadı, hatta bu son söylediğimi yaptığımda güncellemeyi direk çöp kutusuna attı.
Sanki, izin vermiyoruz lan anla işte der gibi!
Netice itibariyle ne yapsam olmadı...
Atladığım bir şeyler mi var acaba?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.