Merhaba arkadaslar evimizde siemens marka no frost buzdolabi mevcut daha oncede basima geldigi icin biliyorum ki kompresoru sıkışmış durumda daha once servisten bir arkadas gelip acmisti lakin 4 defa aramama rağmen resmen salliyorlar halbuki daha once bir kablo baglayip direk kompresoru calisir hale getirmisti onumuz kurban bayrami ve dolap 2 gundur bu durumda bekliyor elektrikten az cok anlarim arkasindaki role devreyi felan soktum baktim acikcasi pek anlamadim dedigim gibi daha once sadece bir kablo ile calisir hale getirmislerdi yardimci olacak arkadas varsa tam olarak ne yapmam gerektigini yazabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >