İphone satan biyerden iphone 4g telefon almıştım. 1.5 sene sonra telefonun home tuşunda temazsızlık olmuştu. Servise vermeye karar vermiştim ve imea girip nekadar garanti kaldığını kontrol edeyim derken kutudaki imea ile telefonun imea farkli olduğunu farkettim. Genpa ya gittim garantisinin dolduğunu sölediler. Fakat daha vardı garantisi. Bana garanti başlangıç tarihini söledi genpa , ben telefonu aldığımdan 4 ay önce garanti başlamış halbuki ben 0 diye aldım o telefonu mağzadan. Sonra tüketici mahkemesine başvurdum. Bilirkişi teşhir ürünü satıldığı kararını verdi ve ben davayı kazandım , aldığım ürünün fatura bedelini ödenmesi karar verildi. Satıcı ile konuştum ödeyeceğim dedi fakat ödemedi sonra ben icraya başvurdum. Sorun şurda adam dükkanı kapatmış camları komple yeniliyoruz yazısı ile giydirmiş ve dükkan kapalı şuan. Bugün internet sitesine baktım oda kapatılmış. Ben nasıl paramı alabilirim ? 2300 tl bedel + masraflar almam gerekiyor az da bir para değil nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İphone satan biyerden iphone 4g telefon almıştım. 1.5 sene sonra telefonun home tuşunda temazsızlık olmuştu. Servise vermeye karar vermiştim ve imea girip nekadar garanti kaldığını kontrol edeyim derken kutudaki imea ile telefonun imea farkli olduğunu farkettim. Genpa ya gittim garantisinin dolduğunu sölediler. Fakat daha vardı garantisi. Bana garanti başlangıç tarihini söledi genpa , ben telefonu aldığımdan 4 ay önce garanti başlamış halbuki ben 0 diye aldım o telefonu mağzadan.
Sonra tüketici mahkemesine başvurdum. Bilirkişi teşhir ürünü satıldığı kararını verdi ve ben davayı kazandım , aldığım ürünün fatura bedelini ödenmesi karar verildi. Satıcı ile konuştum ödeyeceğim dedi fakat ödemedi sonra ben icraya başvurdum. Sorun şurda adam dükkanı kapatmış camları komple yeniliyoruz yazısı ile giydirmiş ve dükkan kapalı şuan. Bugün internet sitesine baktım oda kapatılmış. Ben nasıl paramı alabilirim ? 2300 tl bedel + masraflar almam gerekiyor az da bir para değil nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.