Merhaba, i5 imı ios7 ye yükselelim fakat yakınlık sensörü ekranı kapatmaz oldu. Görüşmelerde sorun yasıyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Ayarlarda da yerini bulamadım... Ayarlardan kapalı gelmiş olamaz di mı? Bu arada cihazda shild var ama ios6 iken sorun yoktu.
Tesekkurler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tekrar merhaba... Restore ile çözüldü. Demekki telden yükseltmek cok temiz bir işlem değilmiş bunu anladım. Ve bu arada ios7 den kaynaklandığını düşündüğüm bazı sorunlarda halloldu. TSK.
Tesekkurler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >