Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
670
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK 3 ADET PASAPORT KAYIT HAKKI ( E - DEVLET )
W
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yurt dışından gelen arkadaşımın pasaportuna kayıt yapılacaktır. Son 3 adet kaldı.

Mail yoluyla ulaşmak isteyen arkadaşlar : makifkarakoc@hotmail.com

Telefon yoluyla ulaşmak isteyen arkadaşlar : 0535 573 44 75

7 / 24 Sorularınıza pm , mail yada telefon yoluyla cevap bulabilirsiniz :)

Kayıtlar E devlet üzerinden kayıt yapılacaktır.

Vergi masrafları haricinde kayıt ücreti 180TL dir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Kayıt işlemi tamamen yurtdışından 1 ay içinde girişi yapılmış 115 TL vergisi yatırılmış şekilde Kanunda Ne diyorsa Harfi harfine uyularak yapılmaktadır. Yeni sistemde Elektronik Onay oldugu için İşlem yapıldığı gün Kaydınızın onaylı bir şekilde Oldugunu göreceksiniz. Ayrıca İsteyene vergi Dekontunu mail olarak atabilirim. Arkadaşlar onaylanan kayıtların düşme şansı Yoktur. Tüm girişler E-devlet üzerinden yapılacak Olup Asla belge alıp gönderme veya imza uyuşmazlığı vb sorun yaşanmamaktadır. Bugünkü yaptığım bir kaydı da fotoğraflayıp aşağıda belgelendırdım ve internet üzerinden de vergi yatırılabildiği için haftasonu da kayıt imkanım vardır.


EDİT : 1 ADET '' musstii'' - 1 ADET '' yildirimyagiz '' - 1 ADET '' s3z3r07 '' 1 ADET '' hits '' adlı kullanıcıya sorunsuz olarak satılmıştır. Son 3 adet kayıt hakkı bulunmaktadır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesleyx -- 19 Eylül 2013; 16:37:06 >

H
11 yıl
Yarbay

İlanı 2. el bölümüne açacaksın



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.