17 yaşındayım bi AVM deki şubelerine başvurdum adam bizde çalışmak için 5 aylık sözleşme yapman lazım işe girenler 1 aydan fazla çalışmayıp çıktıkları için böyle bir şey uyguluyoruz dedi. diyecektim insanları köle gibi çalıştırırsanız tabi çıkarlar. neyse adam yarın gel yetkili kişi ile görüş dedi. Bu nedir ya ilk defa duydum. daha önce mc de çalışanlar böyle bir sözleşme yaptınızmı sizde ? bir de 18 yaşından küçük oldugum için benim imzam geçerli olurmu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Istediği kadar sözleşme yapsın 18 yaşından küçüksün ayrıca ben şunu merak ediyorum imza benim değil dese nolur bi mc çalışanı için criminal (düzgün yazdım mı bilmiyorum) inceleme yapacak değiller
Bu nedir ya ilk defa duydum. daha önce mc de çalışanlar böyle bir sözleşme yaptınızmı sizde ? bir de 18 yaşından küçük oldugum için benim imzam geçerli olurmu ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.